Smashbox Halo Warm Lights bronzer

Wil je een gebruinde huid die niet oranje is en er altijd fris uitziet? Dan is deze ultrafijne bronzer misschien iets voor jou! De Halo Warm Lights poeder is een nieuw product van Smashbox en ik vertel je er meer over in deze review.

Tja, het is geen geheim dat ik groot fan ben van Smashbox. De kwaliteit is super. De producten zijn over het algemeen goed gepigmenteerd en long lasting. Ik was dan ook erg benieuwd naar dit nieuwe product. Met de zomer in het vooruitzicht ben ik me aan het voorbereiden op een gezonde teint.


Deze bronzer is gemaakt van een fijne poeder die mooi blend op je huid en geen vlekken geeft. Het geeft je gezicht meer kleur voor een zonnige look.


Het uiterlijk is precies waar ik van houd. Simpel, strak en toch chic. Hij sluit stevig en is makkelijk om mee te nemen of op te bergen in je beauty stash. Aan de binnenkant zit een grote spiegel. Wel zo handig aangezien je je hele gezicht wilt poederen.


Ik dacht eerst dat het een donkere bronzer was die geschikt was om te contouren. Dat zou mogelijk zijn. De Halo Warm Lights bronzer is ideaal als normale gezichtspoeder. Het staat natuurlijk en je kan het op verschillende manieren aanbrengen.

♥ Breng het subtiel over je gehele gezicht aan. Vergeet je hals niet en de huid bij de oren. Blend het met een grote poederkwast voor een natuurlijk resultaat. Dit geeft je een gezonde bruine teint. Ook ideaal als je lichaam wel bruint van de zon, maar je gezicht niet. Met de bronzer haal je de kleur zo op.

♥ Ben je al bruin maar wil je er nog zonniger uitzien? Breng dan de bronzer aan op de plekken waar de zon op je huid schijnt. Breng een kleine hoeveelheid poeder aan op je kin, neusbrug, voorhoofd en jukbeenderen. Het is net alsof je van vakantie bent teruggekomen!

♥ Gebruik de bronzer om schaduw te creëren. Ik gebruik ‘m zelf om mijn jukbeenderen te accentueren, mijn kaaklijn en ik breng het subtiel aan bij de haargrens.

Voor zover ik weet, bestaan er 2 kleuren. De Neutral Matte Bronze (die je nu ziet) en de Deep matte bronze. De prijs is 32,00 Euro per product en is verkrijgbaar via Parfumerie Douglas. Het assortiment kan via filiaal verschillen. Je kan eventueel de collectie op de website bekijken of bestellen.


I love it! De poeder blend mooi met mijn foundation. De kleur is perfect voor mij en ik weet dat ik hier veel plezier van ga hebben. Dit is niet alleen make-up wat geschikt is voor de zomer, maar ook daarna. Dit gaat sowieso in mijn dagelijkse beautystash.

Wat is jouw favoriete product van Smashbox? Heb je een aanrader?

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

3 Comments

  1. Jennifer 12 mei 2015 / 16:35

    Zelf ben ik ook erg weg van bronzers, kan er niet zonder 🙂
    Deze was ik ook erg benieuwd naar van Smashbox en moet zeggen het ziet er goed uit!

  2. Bethany 14 mei 2015 / 15:18

    Heel mooi!!! Ik heb geen enkel product van Smashbox jammer genoeg. Ik zou graag de primer willen proberen. Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *