Smashbox Be Legendary Lipstick Posy Pink

De lipsticks van Smashbox behoren tot mijn favoriete lipproducten. Ze brengen soepel aan, voelen zacht op de lippen en zijn in mijn ervaring super longlasting. Een tijdje geleden verraste Mike mij met deze prachtige kleur namelijk: Posy Pink.

Het is een warme nude roze kleur. Zo’n kleur die bijna iedereen goed staat. Mooi voor een dagelijkse look en een kleur die ik standaard in mijn make-uptasje heb zitten.

De lipstick huls sluit stevig en het materiaal voelt een beetje zwaar aan. Het uiterlijk is zwart, simpel, maar toch chic. Wel zo fijn want je betaalt toch voor een mooi product. Prijs: 20,50 Euro.


De Be Legendary Lipsticks van Smashbox hebben een romige finish. Er zijn er ook een paar bij die een matte finish hebben. Naast voldoende pigmentatie zijn de lipsticks ook verzorgend. Er zit shea butter in om je lippen te hydrateren en vitamine C & E voor een beschermende werking.


De kleur op de lippen is uiteindelijk precies hetzelfde als de kleur die je ziet in de huls. Dit is mijn tweede Smashbox lipstick en ik ben grote fan. Ze overleven gerust een kleine maaltijd en wat drankjes. Ik schreef eerder een review over deze matte rode lipstick. Die overleefde zelfs een spare-ribs maaltijd! Ik durf best te zeggen dat ik de Be Legendary lipsticks beter vind dan Mac Cosmetics. Terwijl die ook nog steeds mijn favoriet is.

De Smashbox lipstick Posy Pink kan je online bestellen via Douglas of in een aantal geselecteerde filialen. Op internet zijn er genoeg (buitenlandse) webshops die ze ook leveren.

Ben jij al bekend met het merk of de lipproducten?

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *