Sleek Make-up: Sleek Gloss Me lipgloss

sleek4

Het merk Sleek Make-up zal je vast en zeker wel kennen. Het is een betaalbaar cosmetica merk met een uitgebreid assortiment aan prachtige musthaves. Als je opzoek bent naar een vervanging oftewel een “dupe” van een high end merk, grote kans dat Sleek Make-up deze in het assortiment heeft voor een mooi prijsje. Vandaag review ik 3 Sleek Gloss Me lipproducten voor jullie.

Het uiterlijk maakt me gelijk enthousiast. Een strakke, trendy verpakking waar je de intense kleur van de lipgloss gelijk kan zien. De applicator van de lipgloss is vrij langwerpig. Dit is de eerste keer dat ik op deze manier een lipproduct heb aangebracht. Het werkt erg gemakkelijk, omdat je door de vorm van de applicator gemakkelijk bij de hoekjes van je mond kan komen.

De swatches spreken eigenlijk voor zichzelf. De kleuren zijn rijkelijk gepigmenteerd en je ziet hier en daar wat fijne glitters.

Dit zijn mijn lippen zonder lipproducten. Hieronder zie je de volgende volgorde van lipswatches:

• Thai Orchid
• Forbidden City
• Hawaii Honey

Ik ben erg enthousiast over deze Gloss Me lipgloss van Sleek make-up. Ik kan niet kiezen welke mijn favoriet is van de drie, want ze zijn allemaal even uniek. Ze glijden soepel over de huid heen en er zit geen overheersende geur aan. De glitters zijn aanwezig, maar niet zo opvallend. Gelukkig geeft de formule een hydraterend gevoel. Mijn lippen voelen niet plakkerig aan. Ze hebben eerder de glans van de gloss dan van de glitters, wat ik een pluspunt vind. Deze kleuren heb ik nog niet in mijn make-up stash. Ze zijn juist zo leuk, omdat je je look kan pimpen met een felle kleur zonder een lipstick te gebruiken. Een lipgloss staat toch iets zachter.

De lipgloss van Sleek Make-up is onder andere verkrijgbaar bij de webshop The Make Up Spot. De collectie is heel uitgebreid dus er zit altijd wel iets moois tussen. 😉
De Gloss Me lipgloss kost € 6,96.

Wat is jouw favoriete product van Sleek Make-up? Heb je een aanrader?

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

5 Comments

  1. Madelon 17 september 2014 / 10:30

    Sleek heeft geweldige producten.Ik heb een aantal palettes en lipstick. Deze glossy’s zijn erg mooi <3

  2. Sanne Marlijn 21 september 2014 / 13:02

    Hij is echt perfect deze gloss!! Je hebt ook wel bijzonder mooie lippen hoor.

  3. WithlovefromS 26 september 2014 / 08:21

    Oh, wat een leuke producten! Ik kende ze nog niet, maar ze zien er wel goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *