De Sinterklaas cadeaumachine van Bol.com laat kinderen zelf een verlanglijst maken

Hoera, Sinterklaas is in het land! Kinderen zijn vol enthousiasme hun schoen aan het zetten en zitten alvast in spanning te wachten voor 5 December. Wij als ouders, *kuch* hulppieten moeten de goeie ouwe Sint een handje helpen, want die schoenen moeten gevuld worden! Bovendien moeten de juiste cadeau’s in de zak zitten op de grote feestdag. Hoe krijgen we het elk jaar toch weer voor elkaar? 

Bol.com introduceert voor de eerste keer Sints Cadeaumachine. Wat een uitvinding! Niet alleen onwijs handig voor de “hulppieten”, maar ook hartstikke leuk voor alle brave kinderen. Die mogen namelijk zelf een verlanglijstje samenstellen van wat ze nu echt leuk vinden.

Zo werkt het: 

♥ Je logt in met je Bol.com account om je persoonlijke lijstjes te maken en te kunnen bekijken.

♥ Geef je telefoon of tablet aan je kind en laat haar/hem zelf kiezen wat er op het verlanglijstje komt te staan. Ze kunnen namelijk door de cadeau’s swipen en door op de knop met het cadeautje te drukken, kunnen ze het makkelijk toevoegen aan hun verlanglijstje.

♥ Stuur een videobericht van de Sint om je kind een compliment of klusje te geven, of om hem of haar aan te moedigen om het verlanglijstje te vullen.

Dit is gewoon een win-win situatie! De kinderen kunnen op deze manier betrokken worden bij het hele gebeuren en het is een leuke beleving om zelf iets te mogen uitkiezen. Kinderen kunnen trouwens zelf niets bestellen. De hulppieten kunnen dat wel via hun account. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het ook uitproberen?

Ga dan naar Sints Cadeaumachine en volg de stappen op de website. Ik vind het als ouder een uitkomst. De kinderen zijn thuis helemaal blij. Als moeder weet vaak welk speelgoed de kinderen leuk vinden. Echter is het voor papa vaak een raadsel en krijgen we verbaasde blikken als ze ‘s ochtends de cadeautjes uitpakken haha. “Waarom geeft Sinterklaas mij een cadeau voor jongens?!” Tja, misverstandje op de stoomboot? #fail. Ja, gelukkig gaat Sint met de tijd mee. 😉

Je krijgt tijdens het kijken ook leuke suggesties voor speelgoed. Onze dochter van 5 jaar koos nu voor een aantal spellen waarvan ik dacht dat zij het niet leuk zou vinden. Op deze manier ontdek je ook weer wat je kinderen interessant vinden. Voor ons zoontje van 3 heb ik al wat speelgoed op het lijstje gemikt. Hij is helemaal gek op Thomas de trein en Cars van Disney. Hij moet ook echt elke avond zijn treintjes en auto’s meenemen naar bed. Vraag me niet hoe hij erbij ligt, maar zo kan hij tevreden in slaap vallen haha.

Onze dochter is al jaren fan van My Little Pony. Stiekem ben ik ook fan geworden en kijken we gezellig samen naar alle avonturen. Wat speelgoed betreft is ze al best verwend hoor. Ze vindt dansen, muziek en rollenspellen met verkleden geweldig. Mooi om te zien dat we 2 verschillende kinderen hebben. Het blijft een genot om hun gezichten te zien als ze de cadeau’s gaan uitpakken. Ze moeten natuurlijk wel een aantal liedjes uit volle borst meezingen!

♥♥ SPECIAAL VOOR JULLIE ♥♥

Lieve hulppieten,

Zie je door de bomen het bos niet meer? Denk je: 5 december inkoopstress, daar gaan we weer?!
Ik wil je vertellen lieve pieten, maak je vooral geen zorgen! Vergeet het gekkenhuis in de drukke winkels. Wees slim en laat de cadeau’s lekker thuis bezorgen! Vrolijke ouders zijn ook een groot geschenk.
Voor je het weet regel jij die gevulde zak met de gewenste cadeau’s in een oogwenk. Dus relax en laat de kinderen het werk doen met de Sint Cadeaumachine. Kun jij weer in je stoel rustig chillen met pepernoten, speculaas en chocoladepraline.

Doe niet moeilijk, heb geen stress. Geniet van het hele Sinterklaasproces. Geniet van de gezelligheid en de fijne tijd samen. Voor je het weet zijn je kinderen groot en is het zo voorbij, dat kan ik beamen. Ik wens je vooral een leuk Sinterklaasfeest. En vergeet niet, de mooie momenten onthouden we het meest!

Wat voor speelgoed vinden jullie kinderen leuk? Hoe vieren jullie thuis Sinterklaas? 


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Dit is een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *