Sans Soucis zonproducten: Bescherming, Concealer & Verzorging

♥ Heb jij ook last van vermoeide ogen en donkere kringen? Niet gek, want heel veel vrouwen hebben er last van. Oogcontouren zien er vaak moe en donker uit. Meestal is dit een teken van  te weinig slaap of vroegtijdige veroudering. Omdat de huid rondom de ogen kwetsbaarder is, heeft Sans Soucis een product ontworpen voor extra verzorging EN bescherming tegen de zon. Ik heb het over de nieuwe DD Daily Defense Concealer. Het is een roll-on product met SPF 10 en werkt multifunctioneel. Naast verzorgen en beschermen, camoufleert hij donkere kringen onder de ogen en geeft het een frisse blik. Hij is verkrijgbaar in 2 kleuren: light & dark.

Mijn ervaring:

Ik ben verrast door de concealer van Sans Soucis! Altijd fijn als een product multifunctioneel is. Normaal gesproken breng ik een zonbescherming voor het lichaam ook aan op mijn gezicht voor het gemak. Alleen rondom de ogen blijft het lastig ivm de rijkere crème die snel in de ogen loopt. Met de DD Daily Defense Concealer heb ik toch mijn dunne huid beschermt EN hij camoufleert ook goed. Goed genoeg om er niet meer vermoeid uit te zien na een gebroken nacht met de kinderen haha. De tube is licht qua gewicht en kun je makkelijk meenemen in je tas.

♥ Wat een vrolijke verpakking heeft de zonnelijn! Ik kreeg ook de zonbescherming voor het lichaam opgestuurd met SPF 30. Er is ook een speciale tube voor gezicht met dezelfde bescherming en anti-age verzorging. De crème trekt snel in de huid en laat geen witte waas achter. Naast een heerlijke zomerse geur, zitten er ook: Vitamine E & B3 die beschermen tegen vrije radicalen, die de vorming van nieuwe huidcellen stimuleert, het vochtbalans stabiliseert en hyperpigmentatie bestrijdt.

Mijn ervaring:

Het fijne is dat het inderdaad snel in de huid trekt en ik geen last heb gekregen van uitslag of huidirritatie. De geur doet je denken aan vakantie en de verpakking is praktisch. Het enige nadeel is dat ik merk dat als ik de crème te lang aanbreng, het product kleine rolletjes afgeeft. Je kan het vergelijken als je onder de douche vandaan komt en na het afdrogen je oude velletjes ziet van oude huid. (Vaak van het zonnen).

♥ Na een zonnige dag kun je merken dat je gezicht een beetje gevoelig aanvoelt. Vaak vergeten mensen om hun gezicht goed in te smeren. Soms is het zelfs verbrand door de zon. Kan gebeuren. Het beste wat je kunt doen is om rust te pakken. Dus niet meer direct in de zon en tussen 12:00 en 15:00 uur de zon vermijden. Een hoed kan ook helpen tegen het directe zonlicht.
Wat sowieso helpt is een kalmerend huidproduct. Sans Soucis introduceert de After Sun Repair Mask. De naam zegt het al. Het is een intens koel SOS product en is ideaal voor na het zonnen. Het Repair Complex stimuleert het herstellen van licht beschadigde huidcellen en voorkomt vroegtijdige huidveroudering door zonlicht. Sepicalm VG (gewonnen uit waterlelie) en Aloë Vera verzachten en verminderen roodheid en irritaties. Het vochtbalans wordt weer aangevuld en voorkomt bovendien schilfering van de huid.

Mijn ervaring:

Gelukkig ben ik altijd zuinig op mijn huid en is mijn gezicht zelden of bijna nooit verbrand. Het kan natuurlijk geen kwaad om een lekker masker te nemen. Het product voelt prettig aan en is een fijne toevoeging voor een complete huidverzorging. Een must have als je op vakantie gaat!

Informatie over Sans Soucis:

Anti-age Sun Care Face SPF30 – 50 ml  € 23,50
Anti-age Body Sun Protection SPF 30 – 150 ml € 28,50
After Sun Repair Mask – 50 ml € 22,95
DD Daily Defense Concealer – 8 ml € 21,00

Verkooppunten en info via de website.


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Dit is een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *