Beauty tip: Sans Soucis Deep Moisture Depot voor pure hydratatie

Sinds een aantal weken gebruik ik dagelijks de Sans Soucis Deep Moisture Depot. Het is een 2 fasen concentraat die zorgt voor een intensieve hydratatie van de huid. Je ziet in het flesje ook de lagen zitten. Het is belangrijk dat je het product goed schudt voor het gebruik. Ik was wel benieuwd, want wat is het nu eigenlijk? Voelt het als een dun serum of voelt het juist als een soort milk product? En zou het echt helpen voor mijn vochtarme huid? 

Volgens het huidverzorgingsmerk Sans Soucis kun je de volgende resultaten verwachten: 

• 12% hoger vochtgehalte in de huid na 24 uur
• 24% hoger vochtgehalte in de huid na 2 weken
• 35% hoger vochtgehalte in de huid na 4 weken
(op basis van 2 maal daags gebruik, onafhankelijk getest)

Verder zullen de volgende werkstoffen de huid optimaal voeden: 

• Amandelolie voor een zachte huid
Hyaluronzuur voor het hydrateren en het behouden van de hydratatie 
• 
Algenextract wat beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf
• Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen en stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid soepel blijft

Het fijne is dat het concentraat geschikt is voor alle huidtypes die graag de vochtarme/droge huid willen verzorgen. De droogtelijntjes zullen verminderen en de huid moet na gebruik zacht en soepel aanvoelen. Bovendien zorgt dit product ook voor een stralende teint.


Ik gebruik zelf regelmatig serums onder mijn normale dag of nacht crème. Deze waren meestal zeer dun van textuur. De Deep Moisture Depot voelt naar mijn ervaring als een reinigingsmilk, maar dan dunner. Het ruikt aangenaam en laat zich makkelijk verdelen over de huid. Het trekt snel in en je voelt dat dit product wel wat rijker is. Ook al trekt het snel in de huid, je voelt een zacht laagje op de huid liggen. Totaal niet storend. Echter heb ik het idee dat mijn huid iets meer gaat glimmen. Soms vergeet ik zelfs mijn huidcrème aan te brengen, omdat het al verzorgend genoeg aanvoelt. Als dat logisch klinkt haha.

Ik merk duidelijk dat mijn huid na een aantal weken soepeler aanvoelt en al zullen de meeste fijne lijntjes niet verdwijnen, mijn huid is wel gevoed en verzorgd. Vooral een aanrader voor de dames met een droge tot gecombineerde huid.

Tip: kijk uit met het flesje als je het concentraat wilt aanbrengen. Het is van glas en dat wil je niet per ongeluk laten vallen. 😉 Als je de dop verwijdert, heb je een flinke opening waar veel uitkomt als je niet uitkijkt. Zonde, want het is heel zuinig in gebruik!

Je kunt de Deep Moisture Depot onder andere bestellen vanaf 30 ml voor € 31,17  bij Douglas of bij de webshop van Sans Soucis. *Prijzen kunnen variëren.


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Dit is een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *