Sans Soucis DD Cream voor ultieme verzorging en perfecte teint

BB Cream, CC cream, maar DD Cream? Ken jij het al? Sans Soucis heeft een nieuw product in hun assortiment die perfect aansluit bij de lente en zomer. Het staat voor: Daily Defense Cream. Het biedt de dagelijkse bescherming tegen oxidatieve stress, vrije radicalen, schadelijke stralen van buitenaf en UV-stralen. Ik vertel je graag meer over deze beauty musthave!

Dit gezichtsproduct is ook ideaal voor vrouwen die houden van een eenvoudig beautyritueel en/of liever voor een natuurlijke look gaan. De ingekapselde kleurpigmenten smelten samen met de huid als je het over je huid verdeeld. Het geeft zoals ik al zei, een natuurlijke egale teint. Het ziet er stralend en gezond uit, zonder dat je door hebt dat je iets op je gezicht hebt aangebracht.
Foundation zou ik het zeker niet noemen. Het is een verzorgende gezichtscrème met een SPF 25 die beschermt tegen onder andere de zon en vroegtijdige huidveroudering.

De DD Cream bevat waardevolle abrikozenpitolie, vitamines (C & E) en mineraalrijk thermaal water. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: Light en Dark.
Ik heb zelf de Light variant. Toen ik dit product opgestuurd kreeg, heb ik het gelijk op mijn huid geprobeerd. Wat mij nieuwsgierig maakte, was de combinatie van zonbescherming en een egale huid. Ik ben vaak buiten met de kinderen en eerlijk gezegd vergeet ik vaak een beschermde SPF aan te brengen. Door de DD Cream toe te voegen aan mijn korte Beauty routine, heb ik het beste van beide werelden. Rondom de ogen doe ik het alsnog afpoederen om er voor te zorgen dat mijn mascara niet gaat uitlopen. Het blijft een rijke crème. Verder kun je gewoon de rest van je make-up aanbrengen zoals je normaal gesproken ook doet. Hieronder op de foto’s zie je hoe het in het begin eruit ziet en hoe eruit ziet als het uitgesmeerd is.De tube ligt fijn in de hand en de crème kun je gemakkelijk doseren. De textuur voelt als een stevige crème, maar voelt helemaal niet plakkerig op de huid. Naar mate je het op de huid verdeeld, merk je dat de kleur tevoorschijn komt. Bij mij past de kleur helemaal bij mijn eigen huidskleur en laat het iets gezonder en verzorgder uitzien. Mocht je niet teveel dekking willen, kun je dit product vervangen voor je foundation. Dan heb je toch de hoge bescherming tegen de zonnestralen EN een mooi kleurtje. Tip: breng het aan met een foundationkwast. Makkelijker om te verdelen op je gezicht en om vlekjes te voorkomen.

Lijkt dit jou wat? Je kunt de DD Daily Defense Cream kopen in de webshop van Sans Soucis voor 25,95 Euro. 🙂

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *