Sans Soucis Aqua Benefits Anti-Age dagcrème en Roll-on ooggel

Rimpels kun je beter voorkomen dan genezen zeggen ze. Nu ik 28 ben, merk ik duidelijk dat mijn huid aan het veranderen is. Het viel mij trouwens ook op dat ik meer pigmentvlekjes of sproetjes in mijn gezicht krijg. (Droogte)lijntjes worden meer zichtbaar en het feit dat ik eind 20 ben, is nog nooit zo echt geweest haha. Om mij heen zie ik veel vrouwen van mijn leeftijd al aan de botox. Is het nodig?
Stiekem denk ik ook om over een paar jaar botox uit te proberen. Ik stoor mij al jaren aan mijn voorhoofdrimpels.. Rimpels.. Ach ja. Het is een feit dat je goed voor jezelf moet zorgen. En dus ook voor je huid!
Wat dat betreft heb ik een standaard huidverzorgingsritueel in de ochtend en avond waar ik amper van afwijk of oversla. Lekker smeren!

In samenwerking met het merk Sans Soucis, heb ik een aantal huidproducten geprobeerd van de Moisture Aqua Benefits lijn. De “Anti-Age serie voor beginners”. Inmiddels gebruik ik deze producten flinke aantal weken dus leek het mij tijd om er wat meer over te vertellen.

♥ Anti Age 24-h care Eye Fluid – 25,50 Euro

“Moisture Anti-Age Eye Fluid met micro algen-extract, hyaluronzuur en thermaal water is een zachte oog fluid met een praktische roll-on applicator die het metabolisme van de huid verbetert,waardoor huidcellen worden gereactiveerd. De tere huid van de oogcontouren ziet er frisser en stralender uit.vochtophopingen en donkere kringen onder de ogen worden verminderd. De oogcontouren zien er ontspannen uit, zoals na een vakantie. De ogen fluïde met Anti-Age effect is in de vorm van een praktische roll-on applicator.”

Mijn ervaring:

De roll-on vind ik fijn in gebruik en het product wordt zachtjes verdeeld over de oogcontouren. Het voelt verfrissend en verzorgend aan. Met mijn vingers dep ik voorzichtig rondom mijn oog en daarna breng ik de rest van mijn huidverzorging aan. Het trekt snel in en laat geen laagje achter, omdat mijn huid alles opneemt. Erg prettig, want dan heb ik minder kans dat mijn mascara gaat uitlopen.
Of ik er stralender uitzie? Tja, ik ben een moeder met 2 kleine kinderen haha. Het gezinsleven en de nachten kunnen vermoeiend zijn. Gelukkig helpt de Moisture Anti Age 24-h Eye Fluid wel een handje daarbij. Mijn ogen zijn minder opgezwollen en het hydrateert mijn droogtelijntjes. Al met al een fijn product om te gebruiken!

♥ Anti Age 24-h care dry skin – 32,50 Euro

“Een moisturizer en effectieve preventie tegen de eerste rimpels – daarvoor is het vanaf de leeftijd van 20+ niet te vroeg!
De eerste tekenen van huidveroudering beginnen zichzelf te tonen, de huid ziet er vermoeid en vaal uit, de functies van de
huid worden onmerkbaar trager en de droge huid toont droogtelijntjes. 
De rijke 24-uurs care voor de droge huid met micro algen-extract, hyaluronzuur en thermale water zorgt voor een stimulerende energie kick die vermoeide cellen reactiveert en het metabolisme van de huid stimuleert. De huid krijgt weer veerkracht en vitaliteit. Het vocht depots van de droge, vetarme huid worden aangevuld. Het onaangename strakke gevoel wordt verminderd en de huid wordt weer zacht en soepel.”

Mijn ervaring:

De crème voelt lekker rijk en stevig aan. De geur is fris en aangenaam. Het laat zich gemakkelijk verdelen over de huid en is zuinig in gebruik. Ik houd er wel van om iets meer te gebruiken, maar dat kun je beter niet doen naar mijn ervaring. Als je te veel product aanbrengt krijg je van die kleine rolletjes. De crème sluit mooi aan met de roll on voor de ogen. Een fijne combinatie die je huid verzorgt en soepel maakt. Een aanrader voor een huidtype die iets naar de droge kant neigt vanwege de rijke textuur. Toch trekt het snel in en blijf het niet “vettig”.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar deze huidverzorgingslijn, dan kun je de producten eventueel bestellen via de website van Sans Soucis.

Wat is jouw ultieme huidverzorgingstip?
 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *