Review van de Cocobelt


Voor de verandering heb ik eens een video review gemaakt. Even een afwisseling van onze persoonlijke vlogs. Ik kreeg de Cocobelt opgestuurd, omdat ik erg nieuwsgierig was naar dit nieuwe product.

Vaak ga ik op stap met beide kinderen. Op visite bij vrienden of familie, een snelle boodschap enzovoorts. Onze babyautostoel is echt mega zwaar en het is telkens een “pain in the ass” om dat ding te dragen. Het is gewoon zwaar en onhandig. Herkenbaar?

De Cocobelt werkt eigenlijk heel simpel. Je verstelt de riem zodat hij geschikt is voor jou. Je maakt de riem los, doet ‘m om de hendel van de babyautostoel en klikt het vast. That’s it! Dan kan je je kindje bij je dragen terwijl je het gewicht op je schouder draagt. Bij dit product zitten ook 2 klittenbandstrips. Deze kan je bevestigingen voor extra veiligheid en grip. Op deze manier kan hij aan de linker en rechter zijde gedragen worden. Meer info vind je in de handleiding.

Het is nog steeds zwaar, maar veel lichter en makkelijker in omgang. Geen geklungel met beide armen, maar dragen zoals je waarschijnlijk gewend bent met een tas.
Omdat de Cocobelt een licht gewicht heeft en weinig ruimte in beslag neemt, is het ideaal om mee te nemen in de auto of in je luiertas. Zo heb je het altijd bij de hand. Ze zijn trouwens ook verkrijgbaar in andere kleuren of met een hip printje.

De prijs ligt rond de 20,00 Euro. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website. Ik hoop dat je deze demonstratie + review leuk vond. Laat het vooral weten in de comments als je meer van dit soort video’s wilt zien. 🙂 Fijne dag!

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

6 Comments

 1. Karlijn 30 mei 2015 / 21:07

  Wat super handig!

 2. janske 30 mei 2015 / 22:11

  Wat een handig ding zeg! Zo simpel, maar zoooo functioneel! Die moeten ze gewoon standaard bij de babystoeltjes verkopen..Leuke review!

 3. Liset - Beautydagboek 31 mei 2015 / 08:11

  Het is eigenlijk zo simpel, maar oh zo handig! Ik weet inderdaad nog dat het sjouwen met de maxi-cosi naar de auto echt een hel was en dit was dan zeker een uitkomst geweest. Wel wat prijzig moet ik zeggen, voor de helft had ik hem destijds zeker gekocht :).

  • Koalabeautymama 31 mei 2015 / 09:24

   Ja het is best prijzig. Misschien omdat het handgemaakt is? Het is wel handig. 🙂 Was het maar eerder op de markt gekomen.

 4. Judith 1 juni 2015 / 15:22

  Wat een geniale oplossing. Ik vind de prijs er wel redelijk voor! Leuk ook zo’n video-review, mag je van mij wel vaker doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *