Remington proffesional Silk Round Brush B96REU

Als ik naar de kapper ga, vind ik het altijd fascinerend hoe ze daar mijn haren mooi in model brengen met een ronde borstel en een föhn. Het liefste zie ik elke dag eruit alsof ik net van de kapper kom. Helaas is deze celebrity luxe niet aan mij besteed. Of toch wel?

Van Remington zag ik de Silk Round Brush B96REU voorbij komen. Een prachtige grote borstel met een rode kleur. Ik heb deze met plezier voor jullie getest!

rem1

rem2

Dit zegt Remington zelf:

Met zijn ionische nylon borstelharen en natuurlijk everzwijnhaar is de Silk ronde borstel perfect voor het creëren van volume en een golvende beweging in het haar, kroezen tegen te gaan en een glanzende haarstijl te creëren. Het handvat met rubber zorgt voor een comfortabele en goede grip en de handige verdeelpin helpt je je haar te scheiden, terwijl je de perfecte haarstijl creëert.

De facts op een rij:

• Ronde borstel met ionische nylon borstelharen en natuurlijk everzwijnhaar
• Keramische borstelkop vermindert de droogtijd
• XL diameter (53 mm) voor ultiem volume
• Handige pin om het haar te verdelen
• Natuurlijk everzwijnhaar verdeelt de natuurlijke oliën van het haar voor zijdezacht en glanzend haar
• Ionische borstelharen verminderen statische effecten
• Handvat met rubber voor maximaal comfort & grip

rem6 rem4 rem5
rem7

Mijn ervaring:

De borstel is lekker groot wat ik zelf erg fijn vind. Zo kan ik grotere plukken haar föhnen per keer. Wat ook ik erg prettig vind is het handvat met rubber er omheen. Zo heb je meer grip en kan je vervolgens sneller werken. Ik merk dat mijn haar soepel door de haren van de borstel heen glijden. Met deze föhn methode, kan je haar wel eens vast blijven zitten. Maar omdat de haren van de borstel goed verdeeld zijn, heb ik hier veel minder last van.

De hete lucht van de föhn wordt ook goed verdeeld in de borstel. Ik zie duidelijk dat ik meer volume krijg en dat mijn haar er gepolijst uitziet. Het voelt zacht aan en is niet meer zo warrig als hiervoor. Omdat ik geverfd haar heb, merk ik dat mijn haarpunten iets droger worden. Het blijft natuurlijk hitte waaraan je je haar blootstelt. Dit is zo verholpen met een paar druppels haarserum of argan olie. Zelf heb ik lang haar waarop de borstel prima werkt. Mijn oma heeft kort haar en zelfs bij haar kon ik deze borstel gebruiken in combinatie met een föhn. 

Ik ben heel tevreden over de borstel en het resultaat. Vergeet die extra euro’s die je betaald bij de kapper. Je kan het gewoon zelf doen! In het begin is het even wennen. Als je het eenmaal doorhebt welke techniek je moet gebruiken, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn verschillende kapsels die je met de Silk Round Brush kan maken. Hier kom ik in een ander artikel of filmpje op terug.

IMG_5333

Tips:

• Maak je haar vochtig en breng royaal een mousse aan die volume geeft. Dit doe je bij de haarwortels en over je hele haar.
• Borstel je haar bij elke pluk goed door. Het ziet er mooier uit en je hebt minder kans dat je haar vast blijft zitten aan de borstel.
• Gebruik een paar seconden “koude lucht” van je föhn om de krul te fixeren.
• Heb je pluizig haar? Gebruik enkele druppels argan olie of serum voor extra glans en verzorging.

Vond je dit een handig artikel? Vergeet me dan niet te volgen via Bloglovin. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws op mijn blog. (Klik hier)

x Liefs,

Sunseeree

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *