Remington Curl Revolution Haar tutorial

Ken jij de nieuwe Remington Curl Revolution al? Het is een krultang die automatisch draait en hij maakt een mooie losse krul. Vandaag laat ik je in een haar tutorial zien, hoe de krultang precies werkt.

Wil je meer beauty video’s zien? Vergeet dan niet te abonneren om op de hoogte te blijven: youtube.nl/Sunseeree

De Remington Curl Revolution in het kort: 

♥ Het is een krultang die automatisch draait waardoor het makkelijk is om je haar te stylen
♥ Heeft 5 warmte-instellingen en gaat tot maximaal 230 graden Celsius
♥ De krultang heeft 4x een beschermende coating namelijk: antistatisch, keramisch, ionisch toermalijn, soepel glijdend
♥ Heeft een opwarmtijd van 15 seconden
♥ Heeft een draaibaar snoer
♥ Komt met een handige opbergetui
♥ Heeft een universeel voltageMijn tips:

♥ Pak steeds dunne plukjes met haar en begin altijd vanuit het midden van de krultang je haar te krullen. Is je plukje te dun? Dan valt hij makkelijker eruit en dan heb je eerder een subtiele wave dan een losse krul. Heb je een te dikke pluk gepakt? Dan blijft hij waarschijnlijk vastzitten en draait de krultang niet goed verder.

♥ Experimenteer eerst voordat je het echt gaat gebruiken voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid! Oefening baart kunst. Het is gewoon even wennen om op deze manier je haar te krullen. Heb geduld en kijk goed naar de pluk in je krultang. Door steeds te observeren, weet je precies wat je wel en niet moet doen.

♥ Blijf rustig. Neem de tijd om een plukje haar te krullen en te draaien. Ik draai niet continu aan de automatische knop. Ik draai er steeds voorzichtig aan tot dat mijn plukje volledig om de krultang zit.

♥ Je kan van te voren een haarproduct gebruiken wat je haren beschermt tegen de hitte van de krultang. Achteraf vind ik het zelf fijn om een haarspray te gebruiken voor stevigheid en glans.

Ben je zelf benieuwd naar deze beauty tool? Je kan ‘m voor € 69,99 scoren bij onder andere: Media Markt, Wehkamp en Bol.com.

Wat vind jij van de Remington Curl Revolution? Heb je wel eens eerder een automatische krultang geprobeerd?

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *