Q & A Filmpjes: Beauty | Liefde | Mama | Lifestyle

Op Instagram en Youtube deed ik een oproep voor een nieuwe Q & A video. Ik kreeg vooral op Instagram ontzettend veel leuke en interessante vragen. Bedankt allemaal voor het stellen van de vragen! Omdat de vragen zo verschillend zijn, heb ik 2 aparte Q & A video’s opgenomen voor jullie.
1 in het thema van Mama & Kids. En in de 2e video beantwoord ik naast persoonlijke vragen ook Beauty gerelateerde vragen. Zo deel ik bijvoorbeeld mijn beautygeheim over hoe ik een mooie huid behoud. Genoeg onderwerpen dus
. 😉 Kijk je mee?

Vergeet niet te abonneren op mijn Youtube channels om op de hoogte te blijven van de nieuwste filmpjes. Kan je de video’s niet zien? Klik dan op link 1 of Link 2

Heb jij nog een vraag die je graag aan mij wilt stellen? Of heb je misschien een leuk idee voor een nieuwe video? Laat dan vooral even een comment achter! 😉

x Liefs,

Sunseeree 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin

2 Comments

  1. Judith 26 juli 2014 / 16:03

    Leuk om zo wat meer van jou en de zwangerschap/toekomst te weten te komen :). Ik hoop ook echt voor je dat je door breekt met deze blog en youtube-kanaal. Wat mij betreft ben je de leukste mama-blogger, ik gun het je dan ook van harte!
    Ik ben zo benieuwd naar jullie zoon, het zal vast en zeker een mooi ventje zijn!

    • Koalabeautymama 26 juli 2014 / 16:26

      Dankjewel Judith dat je altijd zo met ons meeleeft ! Vind ik echt heel leuk 😀 Ik hoop ook dat mijn droom ooit uitkomt. Ik heb er gelukkig veel plezier mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *