Mijn positieve ervaring bij Basic Fit

Vorig jaar ben ik begonnen aan mijn doel om een fit mom te worden en dat te blijven. Een healthy lifestyle is best wennen, maar ik denk dat we op de goede weg zijn en sporten is daar een belangrijk onderdeel van. Na de Fit Challenge wist ik niet meer wat ik moest doen en ben ik opzoek gegaan naar een sportschool in de buurt.

Mazzel! Want er opende een nieuwe Basic Fit hier in Etten-Leur. De meeste sportscholen hier zijn duur en Basic Fit was juist goed betaalbaar met een aantrekkelijke aanbieding. Kom op, kom op nou! 😉

Toch ben ik eerst gaan zoeken op het internet naar ervaringen van anderen. Geloof me, die waren niet echt positief. Er was zelfs een blog viraal gegaan over een slechte ervaring bij deze sportschool. Geen goede start dus.
Mensen hadden op forums allerlei klachten over het publiek dat kwam sporten, de kleedkamers tot de begeleiding. Jammer..

Ik wilde het zelf een kans geven omdat het 1: dichtbij huis is 2: het is betaalbaar en 3: de tijden komen mij gunstig uit. Ik kan gaan wanneer ik wil.

Basic fit in Etten-Leur is klein, maar het heeft alles! Moderne sportapparaten, groepslessen en ook virtuele lessen die je op een groot scherm kan volgen. Ik word altijd gastvrij begroet en geholpen en het is bovendien schoon. Je ziet mensen van allerlei leeftijden en iedereen doet lekker z’n ding.

Ik ben juist erg positief! Sporten is ontzettend leuk geworden en voel me helemaal op mijn gemak in de sportschool. Niet ouwehoeren, gewoon sporten. Voor ieder wat wils en genoeg keuze, wat voor doel je ook hebt. Ik hoop dat andere mensen deze positieve ervaring delen met mij.

Eenmaal per week wil ik de virtuele BRN les nemen en dat is echt knallen. Cardio, kracht, billen, buik, benen, alles wordt getraind om weer in shape te komen. Een andere keer ga ik lekker een stukje hardlopen op de loopband met een swingend muziekje en ga ik daarna wat oefeningen doen op de powerplate. Dankzij de powerplate heb ik een betere doorbloeding en minder cellulitis op mijn benen! 😀

Na mijn zwangerschappen is het zo lastig geworden om mijn buik strakker te krijgen. Buikvet is trouwens erg hardnekkig en het lijkt gewoon niet te verdwijnen. *zucht*. De aankomende maanden wil ik hier aan werken, zodat ik zelfverzekerd in mijn bikini kan lopen zonder mijn buik te verstoppen met een wikkelrok of iets dergelijks. Let’s do this! 

Wat is jouw ervaring bij Basic Fit? Wat is jouw favoriete work out? Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

  1. Miriam 20 februari 2016 / 14:50

    Fijn dat je een positieve ervaring hebt met Basic Fit! In mijn woonplaats zit er (helaas) geen 1. Hier is sowieso heel weinig keuze, dus ik betaal me scheel aan de sportschool. Ik hoop dat er nog eens een vestiging van Basic Fit komt hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *