Persoonlijke update: 3 weken na de borstvergroting


Op het moment is het 4 weken geleden dat ik een borstvergroting heb gehad. Ik krijg regelmatig vragen hierover en hoe het nu gaat met mijn herstel. Ik wil hier zo eerlijk en duidelijk mogelijk over zijn, omdat ik graag mijn persoonlijke ervaringen met jullie wil delen. Dit, omdat ik merk dat vrouwen een borstvergroting overwegen of juist gaan doen, maar het verhaal graag van een ander willen horen.
Misschien dat mijn ervaringen jou kunnen helpen bij een beslissing of je er nu wel of niet voor gaat. Dat is natuurlijk helemaal aan jou!

De eerste week moet je echt doorheen. Daarna gaat het elke dag een stukje beter en is het super belangrijk dat je je rust neemt. Op het moment heb ik helemaal geen pijn meer en worden mijn borsten elke dag een stukje mooier. De zwelling neemt af en ze worden ronder. Mijn lichaam voelt soepeler en ik heb amper rugpijn meer.

Ik ben er open over op het internet, maar al zou je mij niet kennen en mij topless zien, dan durf ik te zweren dat je niet ziet dat ik een borstvergroting heb gehad. Het resultaat is erg natuurlijk en ik sta er steeds versteld van hoe mooi het is geworden. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn beslissing!

Nog 2 weken te gaan. Na 6 weken mag je in principe weer alles doen zoals je gewend was voor de operatie. Dan mag ik ook voor het eerst mijn nieuwe bh gaan dragen! πŸ˜€ Ik ben van een 75B naar een 80D gegaan.
Ik denk dat dit 1 van mijn laatste updates is aangezien mijn hersteltijd er bijna opzit.

Hieronder zal ik wat blogs op een rij zetten omtrent mijn borstvergroting. Mocht je benieuwd zijn dan kan je uiteraard een kijkje nemen. πŸ˜‰

Ik kocht mijn eerste bh
De operatiedag en het herstel daarna
Update over kliniek, arts, grootte etc.
Nieuwe borsten uitzoeken en passen!
De reden waarom ik voor een borstvergroting kies

Mocht je vragen hebben dan mag je die uiteraard altijd stellen!

Volg me ook op: Instagram β™₯ Facebook β™₯ Bloglovin β™₯ Youtube

7 Comments

 1. Mamasruntheworld 7 oktober 2015 / 07:17

  Wat fijn dat je herstel zo goed gaat. Vind het knap dat je er zo open over durft te zijn. Het is toch iets heel persoonlijks!

  • Koalabeautymama 7 oktober 2015 / 10:25

   Het is ook heel persoonlijk en een borstvergroting lokt blijkbaar veel diverse meningen op. Natuurlijk zitten er ook negatieve reacties bij, maar daar trek ik me niks van aan. Ik ben gelukkig en erg blij met mijn keuze. Ik wil zoveel mogelijk positiviteit in mijn leven en andere vrouwen informeren over mijn keuze. Wie weet is mijn ervaring/informatie nuttig voor een ander. Of diegene nou nieuwe tieten wilt of niet. Ik merk dat ik regelmatig vragen krijg over mijn herstel etc. vandaar ook de persoonlijke updates. πŸ™‚

 2. Saskia 7 oktober 2015 / 16:02

  Heel erg goed dat je er zo open over bent, daardoor kunnen andere vrouwen lezen hoe het er echt aan toe gaat en hoe het herstelproces verloopt. Ook al is natuurlijk bij iedereen anders. Fijn dat je er zo blij mee bent!

 3. Anneleen 19 oktober 2015 / 12:38

  Fijn te horen dat het goed met je gaat en dat je zo tevreden bent met het resultaat! πŸ™‚

 4. Laura 20 december 2015 / 09:53

  Hoi hoi, wat goed dat je er zo open over bent. Ik heb week geleden een borstvergroting gehad en heb zelf ook 2 kleine kindjes. De oudste is 4 en de jongste is 1. Ik heb net als jij 3 weken mijn man in huis die de kinderen en het huis verzorgd. Na 3 weken moet ik het weer zelf doen en moet ik ook weer na school. M’n jongste zou ik dan smorgens zelf uit bed moeten halen en haar verzorgen. Hoe deed jij dat? Uit bed halen, wassen, auto in, auto uit… ? Alvast bedankt! πŸ™‚

  • Koalabeautymama 20 december 2015 / 11:09

   Hoi Laura! Onze dochter van 3 is vrij zelfstandig dus die liet ik veel zelf doen en een beetje meehelpen met bepaalde dingen aangeven bijvoorbeeld. De jongste tilde ik rustig op en zo dicht mogelijk tegen mij aan. En alleen tillen wanneer het noodzakelijk is. Verschonen op de bank of grond ipv de commode, dat soort dingetjes. Langzaam opbouwen en niet te veel willen. Ook in het huishouden niet te veel doen. Langzamerhand voelt het steeds beter, maar het heeft echt tijd nodig. Moet je toch regelmatig je kindje tillen? Laat dan het huishouden liggen bijvoorbeeld. Doe dat de volgende dag als het uitkomt. Je moet proberen een balans te zoeken voor jezelf. πŸ™‚ Succes!

   • Laura 20 december 2015 / 11:20

    Jaaa precies. Omdat ze zeggen 6 weken niet tillen. Mijn oudste van 4 doet ook alles zelf gelukkig. Ik moet de kids smorgens verzorgen en breng ze om 08:00 na de kdv om zelf na school te gaan πŸ™‚ komt vast allemaal wel goed. Nu voel ik mij er onzeker over omdat het allemaal nog zo beurs en gevoelig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *