Persoonlijke luxe kinderarmbanden van LOVY


Als ouders zoeken wij steeds iets om onze kinderen te laten zien dat we trots op ze zijn en dat wij waarderen dat ze bij ons horen. Het is zo’n fijn gevoel om je kindje te kunnen verwennen en verrassen. Dat kan met een spontaan uitje naar ijssalon of dierentuin, maar ook met een mooi cadeautje.

Een tijdje terug leerde ik LOVY kennen. De eigenaresse Laura, maakt zelf luxe sieraden voor kinderen. Misschien denk je: “Alweer een armbandje?” Dit is anders. Geen standaard armbanden waar je bij de juwelier een naam in kan laten graveren. Laura maakt iets persoonlijks. Een geschenk met een speciale betekenis die je helemaal zelf kunt samenstellen als je dat zou willen.

Jouw sieraad is uniek en vertelt een eigen verhaal. Ik heb ook een armbandje samengesteld voor onze dochter. Er word onder andere gebruik gemaakt van materialen zoals: parels, Swarovski stenen en echt zilver. Ben je benieuwd hoe ze dit doet? Hieronder kun je een filmpje van haar zien. 🙂

Ons armbandje heeft subtiele Swarovskisteentjes en een hint van roze. Er hangt een hartje aan met Ayumi’s naam. We noemen haar altijd snoezepoes of hartendiefje. Op de achterkant van het bedeltje staat een kroontje gegraveerd. Omdat ze altijd ons prinsjes blijft. Zo iets simpels kan zo’n speciale betekenis hebben en ik vind het bijzonder om haar dit te schenken.

Het draagt comfortabel en ze heeft geen last van bijvoorbeeld scherpe randjes. Het is echt bedoeld voor kinderen. De grootte is ook verstelbaar. Zo kan ze er extra lang van genieten als ze door de jaren heen groeit. Een aanrader! LOVY heeft ook Mama Kettingen en armbanden. Handgemaakte armbandjes voor baby’s maakt ze ook. Een aanrader!

♥ Ken jij LOVY al? Zou jij zo’n persoonlijk armbandje aan jouw kindje willen schenken?

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin ♥ Youtube

*Dit is een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *