Peijnenburg Zero introduceert een verantwoord tussendoortje

Peijnenburg Zero introduceert een verantwoord tussendoortje! Jawel, je leest het goed. Ontbijtkoek kan juist heel  gezond zijn en in de nieuwe Peijnenburg Zero zitten geen toegevoegde suikers zodat je zonder schuldgevoel kan genieten.
De nieuwe ontbijtkoekvariant bevat alleen nog een beetje suiker uit de natuurlijke rogge.
Wist je dat er in rogge 3x zoveel vezels zitten als in een volkoren boterham?

Ontbijtkoek is naar mijn idee echt Hollands en ik at het vroeger ook als kind. Nu ik zelf kinderen heb koop ik zo nu en dan ook ontbijtkoek al moet ik toegeven dat we het vaker zouden kopen als er minder suiker in zou zitten.
Op de vraag van de consument heeft Peijnenburg hierop ingespeeld en wij hebben de ontbijtkoek getest!

De smaak is naar mijn idee hetzelfde, alleen is de ontbijtkoek wat steviger als je een hap neemt. Hij is zeker niet droger. Ik merk weinig verschil. Je hoeft deze versie ook niet te snijden, want ze zijn al in plakjes gesneden. Smullen maar!


Facts op een rij:

♥ Zero ontbijtkoek bevat 23% minder calorieën als een naturel ontbijtkoek.
♥ Een plak Zero ontbijtkoek bevat 72 kilocalorieën. Daardoor valt het in de categorie tussendoortjes van minder dan 75 kilocalorieën, die de voorkeur hebben van het Voedingscentrum.
♥ In de ontbijtkoek wordt de suikervervanger xylitol gebruikt die gewonnen wordt uit berkenbomen. Het is geschikt voor iedereen, maar levert minder calorieën, geen bijsmaak en de glycemische index is laag.
♥ Zero ontbijtkoek is op 23-12-15 uitgeroepen door het meest gezondste tussendoortje door de Consumentenbond.

Wil je meer weten over de ingrediënten, het product en de maak ervan? Kijk dan even op de site via deze link.

Wij nemen graag een tussendoortje mee als we onderweg zijn. Wandelen met de kinderwagen of een autoreisje naar oma. Het is altijd fijn om iets bij de hand te hebben voor het geval we trek krijgen. Misschien iets minder gezond, maar ik eet het zelf het liefst met een beetje boter hmmm.. Peijnenburg Zero is verkrijgbaar in de grote supermarkten. 

Ga jij het zelf eens proberen als je de volgende keer in de supermarkt staat?


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Dit is een advertorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *