Papa Mike vertelt: Blij dat ik een man ben

IMG_1503

“Blij dat ik een man ben”

Soms denk ik bij mijzelf : “Wat ben ik toch blij dat ik geen vrouw ben maar een man”. Blij dat ik iets tussen mijn benen heb hangen en niet elke maand met zoveel emoties moet dealen. Gewoon lekker simpel en niet moeilijk. Bijvoorbeeld naar de wc gaan. Niet poepen maar gewoon lekker snel plassen. Nou het woordje “snel” kan je bij een vrouw wel vergeten. Is het jullie nooit opgevallen dat de rij bij de vrouwen wc altijd veeeeeeeeeeel langer is dan bij de mannen?

Vooral in de bioscoop kan het heel irritant zijn. Nog even snel pissen voordat de film begint. Je loopt maar de wc. Geeft een beetje kleingeld aan de toiletjuffrouw. Het geld hop je zo in het bakje want wij hebben altijd wel kleingeld in onze linker broekzak. Al binnenkomend gaan je ogen al op zoek naar een vrije pisbak. Je loopt al die kant op. Dit is een automatisch seintje voor de mannen die er al zijn, dat die ene pisbak al bezet is voor jou. Dat voelen wij aan dus gaan we niet proberen om je snel nog voor te zijn. Je doet je gulp open, hangt je tingeling eruit en let it flow! Beetje hier en daar richten voor de fun. Als je geluk hebt zit er een speeltje in de pisbak waar je op kunt richten en anders fantaseer je maar dat je op iets aan het “schieten” bent. Je schudt nog een paar keer om ervoor te zorgen dat je geen druppels krijg in je broek en je stopt hem weg. Je wast je handen (dit doet alleen 75% van ons) en loopt gauw terug zodat je op tijd bent voor de film.

Nu de versie van de vrouw. Ze loopt naar de wc en ze staat in de rij. Binnen no time beginnen haar emoties te spelen. “Waarom lopen deze twee dames nu niet door? Zij kunnen allang aanschuiven. Waarom moet ik juist nu naar de wc? Het is zo druk. Ik hoop dat ik op tijd ben voordat de film begint. Heb ik mijn portemonnee wel bij? Heb ik genoeg kleingeld? Even checken, ja gelukkig, ik heb denk ik wel genoeg.”

Eenmaal aan de beurt trekt ze haar portemonnee open en begint ze naar het kleingeld te zoeken. Ze betaalt niet met één muntje. Nee, met verschillende want dan is ze haar kleingeld ook weer kwijt. Ze loopt de wc in en daar staat wederom een rij. Dus weer wachten. Nu kan ze rustig de tijd nemen om andere vrouwen te beoordelen. “Wat heeft zij lelijke schoenen! Oh die kleren staan haar echt niet! Ow wat loopt ze voor schut!!” Dit allemaal natuurlijk in gedachte en nooit hardop.

Wanneer er eindelijk een hokje vrij is loopt ze er gauw heen want ze wilt natuurlijk niet dat andere mensen denken dat ze voor mogen kruipen! Ze trekt de deur achter zich dicht en begint gauw te inspecteren hoe schoon de wc is. Ze begint hevig aan het wc papier te trekken om een stapeltje op de bril te leggen, want dat is hygiënisch. Na een heel bedje van wc papier te hebben opgemaakt voor haar kontje, kan ze eindelijk gaan zitten. Let it flow! Tijdens het plassen hoort ze toevallig de vrouw naast haar ook plassen en denkt ze bij haar zelf: “Zo die kan wel hard pissen zeg! Volgens mij heeft ze een hele fles cola op ofzo. Ja, want van cola moet ik zelf ook erg van plassen. Gelukkig heb ik geen cola op dit keer anders was ik wel diegene die zo hard was aan het plassen!” Wanneer ze eindelijk klaar is met plassen veegt ze nog voorzichtig haar “pekpek” af, gooit ze het bedje van wc papier in de goot en spoelt ze door. Nog even checken of haar stringetje goed zit, anders loopt ze voor schut uiteraard. Ze trekt de deur open en loopt naar de wasbak. Daar wast ze netjes haar handen (96% van de vrouwen doen dit) en kijkt nog uitgebreid in de spiegel om te checken of ze er nog wel leuk uit ziet. Misschien nog even haar make up bijwerken en sowieso nog lipgloss of lippenstift op doen. Het is namelijk een hele onderneming, naar de wc gaan. Daarna snel naar haar plaats want de film is allang begonnen!

Veel vrouwen zullen mij nu wel haten voor dit artikel maar dit is simpelweg een heel klein voorbeeld van waarom ik zo blij ben om een man te zijn!

Geniet van je dag en houd de humor erin!

Daddy Mike

*Mijn artikel is van de woensdag verplaatst naar de donderdag, dus elke donderdag een nieuw artikel van mij*

 

Volg me ook opInstagram ♦ Facebook ♦ Youtube ♦ Bloglovin

5 Comments

 1. Manon 9 oktober 2014 / 09:24

  :’) :’) :’) Je vergeet nog iets!!!! Het liefst gaan vrouwen SAMEN naar de WC, om dus die andere vrouwen te bekijken en achteraf te bespreken 😉
  Volgens mij kun je nog wel 10 edities maken met redenen waarom het zo leuk is om een man te zijn!!!

 2. Caroline 9 oktober 2014 / 16:25

  Oh ik heb me rot gelachen! Haha Mike you are too funny!

 3. Nelleke 10 oktober 2014 / 07:04

  Stiekem wel heeeeel erg herkenbaar voor mij als vrouw, haha! En inderdaad, zoals hierboven genoemd… het samen naar de WC gaan. Ook zo typisch 😉

 4. Lotte 10 oktober 2014 / 19:37

  haha, hilarisch weer! Toen ik de kop vh artikel las dacht ik dat t over bevallen ging. Dat je zo blij bent dat jij deze pijn niet hoeft te ondergaan. Maar nee, haha. Over plassen. Te leuk! Keep on going Mike

 5. Anneleen 11 oktober 2014 / 08:37

  Haha leuk om te lezen! En inderdaad, zoals Manon zegt, vrouwen die samen naar de wc gaan is ook nog zoiets typisch! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *