Overzicht van mijn Fashion Outfits

Gotta love fashion! Wegdromen bij lookbooks, in je hoofd al setjes combineren terwijl je naar een nieuwe collectie kijkt. Je kledingskast herontdekken en natuurlijk lekker shoppen op z’n tijd. Jep, ben stiekem toch wel een echte fashionista. Het leek me leuk om daarom een overzicht te maken van mijn Fashion Outfits. Wie weet krijg je er zelf wat inspiratie door! 😉

Dit is de meest recente outfit. We hebben een paar dagen mooi weer gehad waarbij je buiten een dun jasje kon dragen. Zo stelde ik een outfit samen met de fashion musthave namelijk: het spijkerjasje.

Voor de verandering trok ik mijn hoge laarzen uit de kast en combineerde ik die met een zwarte blazer. De accessoires zijn minimaal, omdat ik gewoon niet van teveel poespas houd. Wel draag ik er een  tas bij met stoere studs en een zachte kleur. Wist je dat hoge laarzen weer helemaal in de mode zijn? Als je lang genoeg wacht.. 😉

Mijn lieve bff maakt altijd mijn outfit foto’s. Ze heeft er talent voor en ze weet bovendien precies wat ik zelf ook mooi vind. Deze outfit heeft zij bedacht. We nemen eigenlijk een achterbak vol kleding en spullen mee. Om vervolgens naar een toffe locaties te rijden en foto’s te schieten. Een creatieve bezigheid.

Leer en Biker Boots. Ben dol op deze combinatie. Het is stoer en tijdloos.

Mijn obsessie voor fluffy dingen en ruitjes wist ik precies samen te brengen tot 1 geheel. Fluffy stuff mag van mij elk jaar terugkomen. Met het druilerige weer kon ik mooi mijn regenlaarsjes uit de kast trekken.

Wat vind je van deze fake fur jas? Deze jas van nepbont komt van de Zara en ik houd er gewoon van. Gewoon omdat het kan.

Mijn favoriete jas is toch wel deze stoere toch chique jas van de Mango. Ik had geen nette jas in mijn garderobe tot dat ik deze scoorde. Voor een date samen met Mike of om te dragen als ik naar een event ga bijvoorbeeld.

De laatste outfit is ook weer typisch Sunseeree. Leer, stoere details, fluffy stuff en ruitjes. Misschien valt het je op dat een paar mode items steeds terugkomen. Zo zie je maar weer dat je schoenen, kleding en accessoires kan blijven herbruiken zonder dat het saai wordt. De shape jeans van de H&M is mijn absolute musthave.

Wil je meer fashion outfits zien? Kijk dan eens op mijn andere blog My Fashion Mom. Hier vind je ook andere toffe looks voor inspiratie, maar ook nieuwe trends en tips.

Welke outfit is jouw favoriet van dit rijtje? Vind je het leuk om vaker een fashion overzicht te zien op Koalabeautymama?

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

5 Comments

  1. Madelaine 3 april 2015 / 10:43

    Wauw al je outfits zijn echt super! Echt een leuke en verfrissende niet-moeke stijl.

  2. Anouk 3 april 2015 / 18:57

    Oehh ik vind je tweede outfit heel gaaf!! Mooie laarsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *