Opening van de nieuwe Primark in Den Haag

Donderdag 11 december was ik aanwezig bij de persopening van de nieuwe Primark in Den Haag op het Spui. Dit is alweer de 12e Primark-winkel in Nederland. Om 09:30 uur mochten modejournalisten en bloggers een kijkje nemen in dit fashion walhalla. Onder het genot van een drankje en een heerlijk ontbijt. Het werd feestelijk geopend en daarna werden de bezoekers in groepen verdeeld. We kregen een rondleiding door dit gigantische filiaal en maakte uiteraard veel foto’s. Dit is het mooiste Primark filiaal wat ik tot nu toe gezien heb en heeft maar liefst 3 verdiepingen. Ik heb zo’n beetje de hele Primark gefotografeerd dus laten de foto’s voor zichzelf spreken! Ik ben iemand die niet kan kiezen. Daarom heb ik een overload van fashion en accessoires om jullie te laten zien.


Er is echt zoveel fluffy stuff om uit te kiezen! Warme vesten, zachte truien en ook met een leuke opdruk. Ik vond de pashokjes erg apart, want het leek net een soort doolhof van gangen en hokjes. Het ziet er van binnen modern en kleurig uit. Naast de truien waren er veel jassen van nepbont en aaibare stoffen. I like!
De 1e verdieping is net zo groot als de begane grond. Het was zo groot dat ik niet alles gezien heb. De deuren ging om 11:00 uur officieel open voor het winkelende publiek. Buiten waren hekken geplaatst en de mensen creëerde lange rijen voor de ingang. Ik probeerde alles snel te doen. Filmen, foto’s maken en te shoppen voordat het gekkenhuis begon. De medewerkers waren allemaal heel enthousiast en regelmatig hoorde je een harde “yell” door de winkel. De sfeer zat er in iedergeval goed in.De dames schoenen waren erg hip en er was genoeg keuze. Ik vond het erg fijn shoppen, want het is overzichtelijk en je hebt genoeg ruimte om te lopen. Deze Primark op het Spui is trouwens een flagship store.


De kinderafdeling was heel leuk om te zien. Ook bij deze afdeling heb ik niet alles rustig kunnen bekijken, maar wat ik gezien heb was super schattig. Stoere dingen voor jongens en vooral veel schattige jasjes en vestjes voor meisjes. De Primark in Den Haag is echt een aanrader. Ben er van onder de indruk.


Voor de mannen was er ook veel keuze uit de hipste mode. Stoer, casual, nachtkleding (pyjama’s) en zelfs nette pakken om naar werk te gaan. De onesies waren hilarisch. Ik heb er 1 voor Mike gekocht. Gewoon een normale zonder hysterische printjes of gekke dingen eraan. Kan hij lekker op de bank gamen ‘s avonds. 🙂
Och… teveel hebbedingen. Het is zo verleidelijk om van elke afdeling iets te kopen. Bijna alles is leuk! Voor je interieur thuis zijn er geweldige spullen te koop. Ik wou dat ik meer tijd had. Hopelijk kom ik er nog een keertje.
Ik vond het een succes en de Primark is echt een aanwinst voor de stad. Natuurlijk komt er binnenkort een shoplog aan en een vlog van deze feestelijke opening. 😀

Primark 
Spui 50
2511CB Den Haag

Openingsuren
In de aanloop naar de feestdagen en vergelijkbaar met andere winkels in Den Haag, zijn de openingstijden van de Primark vestiging in Den Haag aangepast naar:
Maandag: 11.00 – 20.00
Dinsdag: 09.00 – 20.00
Woensdag: 09.00 – 20.00
Donderdag: 09.00 – 21.00
Vrijdag: 09.00 – 20.00
Zaterdag: 09.00 – 20.00
Zondag: 11.00 – 18.00

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

10 Comments

 1. Nelleke 12 december 2014 / 07:14

  Hij lijkt enorm! Ben benieuwd naar de vlog 😀

 2. Monique 12 december 2014 / 09:39

  Inderdaad een hele mooie winkel. Leuk om je even gezien te hebben! Wat ben je lekker snel met je artikel trouwens 🙂

 3. Lindsay | lindsayvallen.nl 12 december 2014 / 10:06

  Leuk verslag en nog bedankt voor je tip over hoe de kinderkleding van Primark valt :-). Hij was echt huge hè? Ik vind het inderdaad een heel fijn en ruim filiaal, ga er zeker nog eens terugkomen :-).

  • Koalabeautymama 14 december 2014 / 19:04

   Graag gedaan hoor haha! Oja nog een tip: trek eens babykleding wat eerder aan, ookal denk je dat het nog te groot is. Uit ervaring had ik gemerkt dat ze het toch eerder aankunnen. 😉 Leuk je ontmoet te hebben !

 4. Judith 12 december 2014 / 10:11

  Wauw, ik wil ook…! Ik ben nog maar 1x in een Primark geweest, haha, en zo’n lege winkel lijkt me ideaal om te shoppen. Door je foto’s ben ik echt reuze benieuwd wat je hebt gekocht…Iets fluffy’s misschien? ;-P
  De kleding voor de mannen ziet er ook goed uit. Erg benieuwd naar de vlog en shoplog! X, Judith

 5. Kimberley 13 december 2014 / 01:10

  Het ziet er allemaal zo leuk uit! Het is ook nog eens bij mij om de hoek, dus dat valt nog alles mee. Van de week maar even een bezoekje brengen!

 6. Martine 13 december 2014 / 07:58

  Oehhhh en nu wil ik shoppen, met de nadruk op NU!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *