OOTD with RUELLE DLUXE

Een paar weken terug ontdekte ik RUELLE DLUXE. Een moderne webshop met de hipste musthaves op fashiongebied. De collectie spreekt mij erg aan en past goed bij mijn stijl. Bovendien verkopen ze veel mode items die je op allerlei manieren kan stijlen. Ik laat je vandaag een outfit of the day zien met de: Dried herbs in waterfall trench. Veel foto’s dit keer, cuz i loveeee it!Deze kleur groen vind ik super mooi en vind ik eigenlijk goed bij dit seizoen passen. Toen ik dit jasje online zag, dacht ik dat het een tussenjas was. Dit is een jasje wat je in de lente prima zo kan dragen maar nu heb je echt een dikke jas nodig, wil je dit buiten dragen. Verwacht dus geen warme jas, maar een hip kledingstuk wat je kan dragen over een casual outfit met bijvoorbeeld sneakers of stijl ‘m juist sexy met een leren rok en high heels. Je kan er alle kanten mee op.
Ik vind het wel fijn dat het een dun materiaal is, want dan kan ik mijn “jas” binnen aanhouden haha. Het staat zo leuk!Ik heb het groene jasje van RUELLE DLUXE gecombineerd met jeans, een wit basic t-shirt met tekst en mijn nieuwe Nikes. Ik voel me comfortabel in deze outfit en best een trendy mama ook! Mijn outfit is simpel, maar er is toch over nagedacht. Ik heb nog steeds veel aan de stylingtips die ik van Manon Meijers kreeg. In deze blog kan je de mode tips terugvinden. Het helpt je bij het vinden van je eigen stijl.

Laatst was ik met mijn gezin in Rotterdam en kocht ik nieuwe Nike Air Max 90. Deze zit zo ontzettend fijn! Mijn fijnste schoenen ever, terwijl ik hiervoor mijn converse All stars dagelijks droeg. Dit model zit gewoon lekker in mijn maat. De Nike Air Max Thea heb ik aan mijn moeder gegeven. Dit model valt juist veel smaller! Iets om rekening mee te houden als gaat shoppen. 😉
Valt het je op dat ik vaak dezelfde accessoires draag? Ik heb een vaste combinatie die ik bij veel outfits draag. De stijl is elke keer anders, zonder dat ik nieuwe accessoires hoef te kopen.

Waterfall Trench / RUELLE DLUXE ♥ Jeans / ZARA ♥ Sneakers / NIKE ♥ T-Shirt / RIVER ISLAND ♥ Zonnebril / D&G ♥ Oorbellen / SWAROVKSI ♥ Armband / BUDDHA TO BUDDHA + SoV’s Choice ♥ Tas / VALENTINO

* Photo credits: Mevr_Middelkoop

Waar zou jij dit groene jasje mee combineren?Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Dit is een samenwerking

2 Comments

  1. Lilian 3 december 2015 / 09:57

    Staat je goed! Vind je tas echt heel gaaf! Dezelfde accessoires erbij dragen maakt toch niet uit, ik heb ook vaste accessoires die ik draag. Sommige hebben dan ook nog een bijzondere waarde!

  2. Wilmaaa 3 december 2015 / 10:08

    Wauw! Mooie outfit! En ik ben helemaal fan van die tas 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *