OOTD: Fashionable Mommy

Vandaag heb ik een nieuwe outfit of the day. In deze stoere toch simpele outfit voelde ik me echt een fashionable mommy. Ik houd van stoere items zoals leer, sneakers en denim. Je kan best zeggen dat dit mijn favoriete outfit is.
Mijn All Stars draag ik dagelijks net als mijn Rayban zonnebril en jeans. Een leren jas is naar mijn mening echt een musthave voor in je kledingkast.

blogf4

Mijn Bff was zo lief om wat foto’s van mij te maken. Ik moet zeggen dat ik veel plezier heb met mode en dat ik vaker wil bloggen over fashion. Ik zweer bij positiejeans tijdens een zwangerschap. Het lijkt gewoon op een standaard broek, maar er zit genoeg ruimte voor je buik om te groeien. Bovendien zit het erg comfortabel.

Zoals je misschien kan zien, is mijn t-shirt een beetje klein. Mijn babybump van 29 weken groeit enorm snel. Niet gek dat mijn normale shirts omhoog kruipen. Mijn buik neemt alle ruimte in beslag! Daarom draag ik er een lange tanktop onder zodat alles bedekt blijft.

Het “Blog Off” t-shirt heb ik gescoord in de sale bij CoolCat voor € 5,00. De tekst is heel toepasselijk toch? Mijn leren tas is van de River Island. Die heb ik trouwens al 3 jaar. Qua accessoires heb ik het minimaal gehouden. Ik draag een statement ketting van de H&M en een handgemaakt armbandje van SoV’s Choice. In mijn oren draag ik simpele gouden oorbellen.

Leren jas / Zara ♥ T-shirt / CoolCat ♥ Positiejeans / Mamalicious ♥ Zonnebril / Rayban ♥ Statement ketting / H&M ♥ Armband /  SoV’s Choice ♥ Schoenen / All Stars Converse

x Liefs,

Sunseeree
Volg me ook opInstagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

9 Comments

 1. Oum Feerozah 30 juni 2014 / 10:55

  Prachtige foto’s, zag ze al op Instagram voorbij komen, love it! Het spijkerjasje maakt het af!

  Liefs

 2. Martine 30 juni 2014 / 14:14

  Leuke outfit en wat ben je mooi zwanger! Dat shirtje kon ik ook niet weerstaan 😉

 3. Madelaine 30 juni 2014 / 14:30

  Wat een super stoere outfit. Ik ben al sinds m’n 14e niet uit mijn Allstars te slaan en dit is zeker een outfit die ik ook zou dragen als ik zwanger zou zijn, of gewoon nu al!

 4. Amira 1 juli 2014 / 00:16

  Jaa meer fashion meid! Ik vind jouw stijl leuk om inspiratie op te doen. Mama’s verslonzen al heel snel en dat probeer ik echt te vermijden. Ik wil ook eem fashionable mommy zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *