Onze gezinsfoto op hout

Foto’s op hout laten afdrukken lijkt wel steeds populairder te worden. Tegenwoordig zie je ook andere achtergronden om alle mooie momenten te laten vereeuwigen. Denk bijvoorbeeld aan aluminium, plexiglas of canvas. Mogelijkheden zat! Op deze manier kan je het helemaal aanpassen aan je interieur.


Wij hadden al eerder een gezinsfoto op hout laten afdrukken en het resultaat mag er wezen. Het is net even iets anders en net zo mooi vind ik. We hadden gekozen voor een foto van een fotoshoot die we ooit deden toen ik zwanger was van Masato.

Je kan de wanddecoratie ophangen of ergens neerzetten zoals ik heb gedaan bij mijn beauty stash. Ik heb het laten afdrukken bij Albelli. Wat ook leuk is om te maken, is een kalender met persoonlijke foto’s. Wij hadden er zelf 1 gemaakt en een paar cadeau gedaan aan familie.

Heb jij wel eens een wanddecoratie besteld met een andere achtergrond zoals hout of aluminium? Wat vond je van het resultaat? Als je aanraders hebt of tips, laat ze vooral achter in de comments.

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* dit is een samenwerking

2 Comments

  1. Nadia 7 juli 2015 / 19:38

    Ohh, echt een mooie foto! Apart, zo op hout. Mooi1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *