Onze familiekalender van CEWE fotoservice

Dankzij onze super moderne telefoons en camera’s hebben we thuis meer dan 5000 foto’s op de computer staan. Oude foto’s door de jaren heen, vakanties, onze kinderen, fijne herinneringen enzovoorts. Al jaren neem ik mezelf voor om er iets mee te doen. Vroeger.. ja nu voel ik me oud, deden we dat oldskool met uitknippen en plakken. Dat vond ik zo’n gedoe en bovendien ben ik daar niet zo’n ster in. De uitkomst van tegenwoordig is gewoon om online een fotoalbum te maken. Ideaal!


Ik kwam terecht bij CEWE-fotoservice en zag dat ze ook kalenders maakten. Wat gaaf! dacht ik. Hoe leuk is het om elke dag de mooie foto’s te bewonderen. Het gelijk een leuke manier om alle verjaardag te onthouden, want die zetten we uiteraard op de kalender. Oké, en dan moet je ‘m nog maken via de website. Het is me reuze meegevallen, want het is heel overzichtelijk en makkelijk om je foto’s te uploaden, aan te passen en te bewerken. Het doet me een beetje denken aan een foto-app op mijn iphone. Je kan bepaalde stijlen kiezen waarmee je de kalender kan indelen. Zo probeerde ik een beetje te spelen met de foto’s en onze momenten als gezin.
Omdat we het zo origineel vonden, hebben we ook een kalender gemaakt voor de oma’s van Ayumi en Masato. Naast de foto’s van ons gezin, hebben we persoonlijke foto’s van hun toegevoegd. Bijzondere familiemomenten en een mooie herinnering.

De kalender die we hebben gekozen is een A3 formaat. Bij aankomst wist ik eigenlijk niet wat ik precies moest verwachten. Toen ik eenmaal de kalenders zag, was ik aangenaam verrast. De foto’s waren zo gaaf geworden. Zelfs de foto’s die we met onze iphones hebben gemaakt. Het papier is stevig en het is echt een plaatje. Ik ben er zo enthousiast over dat ik elk jaar wel een kalender wil haha. Zoek je iets origineels voor jezelf of om te geven? Dan kan ik je CEWE-fotoservice echt aanraden. Ze maken naast kalenders natuurlijk ook allerlei fotoboeken. Voor meer informatie en opties kan je kijken op de website.

Maak jij foto albums van al jouw foto’s? Hoe leg jij ze vast?

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

-advertorial-

6 Comments

  1. Anneleen 15 januari 2015 / 11:43

    Oh wat is hij leuk geworden! Lijkt me een heel fijn cadeau van de grootouders want die zien hun kleinkinderen heel graag hé 😉

  2. Daisy 15 januari 2015 / 14:42

    Leuke foto’s en wat origineel idee om een foto kalender cadeau te geven. Daar waren de oma’s vast blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *