Onze familiefoto op hout

Toen ik zwanger was van Masato, hadden we samen met Ayumi en Mike een fotoshoot. Het was niet alleen een hilarische ervaring met een eigenwijze peuterprinses poseren, maar het werden ook mooie foto’s. Foto’s met een mooie herinnering die we graag wilden vastleggen.

Thuis hebben we 2 foto’s van ons op canvas. Dat is heel tof, alleen wilden we dit keer iets anders proberen. Zo kwamen we terecht bij Photogifts en lieten we onze gezinsfoto vereeuwigen op hout.

Je kon kiezen uit verschillende soorten hout. Bijvoorbeeld vurenhout, berkenplex, steigerhout en larikshout. Wij hebben gekozen voor vurenhout met een whitewash eroverheen. Dat is een wit laagje waardoor je foto er nog meer uitspringt. Deze foto is 60 bij 40 cm.

Ik vind ‘m echt heel gaaf geworden, want het is even wat anders dan een standaard canvas. Ik vind hout mooi in huis en het geeft naar mijn mening wat extra sfeer. Het is natuurlijk ook origineel om cadeau te doen aan iemand. Het werd thuis netjes afgeleverd in een stevige verpakking. Bij Photogifts kan je ook andere foto’s laten afdrukken. Bijvoorbeeld op aluminium of plexiglas. Kijk voor meer info even op de website.

Wat vind jij van deze foto op hout? Zou jij een foto op deze manier laten afdrukken?

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

8 Comments

  1. Anouk 7 januari 2015 / 10:27

    Echt een leuke foto! Het hout geeft het een net iets stoerdere uitstraling dan cavas, heel mooi

  2. Manouk 7 januari 2015 / 16:05

    Wat gaaf zeg! Echt supermooi, ik ga gelijk even een kijkje nemen op de website

  3. Nicetobeout 7 januari 2015 / 16:42

    Ik zag een foto op steigerhout voor het eerst op een kerstmarkt en vond het meteen super gaaf er uit zien! Zou zeker ook goed staan in ons interieur! Vind het gaaf dat je veel wit in de foto hebt gelaten waardoor het hout goed uitkomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *