Ontzwangeren, klachten en kwaaltjes

Een niet al te charmant onderwerp maar zeker niet te negeren is het “Ontzwangeren”. Ze zeggen wel eens dat je 9 maanden zwanger bent en dat het ontzwangeren net zo lang duurt. Natuurlijk is dat het gemiddelde. Bij elke vrouw is het verschillend en is elke ervaring anders. Ik denk dat ik inmiddels nu wel ontzwangert ben. Wat een kwalen zeg. Haarverlies, vermoeidheid, jojo-en met het gewicht. Het is een emotionele rollercoaster van hormonen. Daarbij heb ik ook nog eens een tragere schildklier gekregen. Dit was mijn ervaring. Hoe zit het met jou? Heb je erg last gehad van het ontzwangeren? Heb je tips tegen de kwalen?

Ik ben er bovenop gekomen door gezond/verantwoord te eten en mezelf flink te verwennen. Wat extra zorg en liefde doet wonderen. Geniet van je kindje en je moederschap ookal is het niet altijd rozegeur en maneschijn 😉 !

Mocht je een ander filmpje willen zien laat dan vooral even een comment achter en wie weet zie je jouw vraag of onderwerp terug.

x Liefs,

Sunseeree

2 Comments

  1. Lotte 21 augustus 2013 / 21:19

    Vervallen jouw andere beautykanalen nu en plaats je alles nu onder dit account?
    Hoe kom je eigenlijk aan deze naam …. ? Xxx

    • Koalabeautymama 22 augustus 2013 / 06:47

      Hoi Lotte, Nee mijn andere beautykanalen op Youtube blijven gewoon bestaan. Ayumi had tijdens haar eerste 4 maanden verborgen reflux. Hierdoor huilde ze heel veel en ging ze al krijsen als je haar wou neerleggen. Daarom hield ik haar dag en nacht vast. Ze was zo goed als aan mij vastgeplakt. Toen werd ik door mijn vriend kangeroe mama en koala genoemd. Zo kwam ik op de nieuwe naam voor mijn blog Koalabeautymama 🙂 ! x groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *