Onesie time ! Spelen in mijn nieuwe kamer

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan Ayumi’s nieuwe kamer. Het was een spannend moment om Ayumi haar kamer voor het eerst te laten zien. Het is toch even afwachten of ze het wel leuk vindt en of ze er gelijk in gaat slapen. We hadden ons ingesteld op 4 drama nachten, maar dat viel reuze mee. Nou, ze vond het geweldig!
Ze ging meteen rondjes lopen in haar kamer, overal kijken en met haar vingertje wijzen. Sindsdien wilt ze alleen maar spelen en na haar slaapje wilt ze niet even kroelen met mama, maar gelijk haar kamer verder ontdekken. Super! 

Bij de Primark had ik een onesie gekocht voor Ayumi. Hij is zo ontzettend cute. Voor de prijs van € 09,00 kon ik ‘m niet laten liggen. Hij zacht, heel warm en is lekker knuffelbaar. 

De aankomende dagen ga ik de woonboulevard afstruinen om wat inspiratie op te doen voor haar slaapkamer. We willen sowieso nog een speelgoedkastje, een speelmat of tapijt en iets van decoratie op de muren. Het is dus bijna klaar. Tot die tijd spelen we gewoon gezellig verder.

ayum1 ayum2
ayum5
ayum4
ayum6 ayum7

x Liefs,

Sunseeree

7 Comments

  1. Jess 3 december 2013 / 08:52

    Ahhhh die onesie is zo schattig! Inderdaad lekker warm en megaknuffelbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *