Num Noms Speelgoed Unboxing + WIN ACTIE

Kijk mee naar deze super schattige speelgoed unboxing! Dit keer laat ik je kennismaken met de Num Noms en ons dochtertje Ayumi komt er gezellig bij om de Num Noms uit te pakken en ermee te spelen. Elke Num Nom ruikt anders en je hebt zelfs speciale edities waar een geurige lipgloss in zit. Je kan de Num Noms op elkaar stapelen, wat lijkt op een lekker ijsje of een eigen creatie maken. Je kan er van alles mee doen.

Welke geuren kan je verwachten? Het zijn er behoorlijk wat, maar om een voorbeeld te geven kan je kiezen uit: kersen, mint, chocolade, banaan, red velvet en suikerspin. Wij hebben plezier gehad met het uitpakken en ik moet zeggen dat ons hele huis nu ruikt naar Num Noms haha. Vooral voor de meisjes onder ons is het hartstikke leuk.

Op mijn Youtube kanaal heb ik nu een toffe win actie, want alles wat ik heb uitgepakt, kun jij ook winnen! De winnaar maak ik persoonlijk bekend in een video op 15-05-2016. Wil jij meedoen voor jou dochter(s), nichtje, zusje etc?
♥ Ga dan naar het Youtube kanaal van Koalabeautymama en abonneer je gratis.
♥ Laat in een comment achter onder de video, welke geur jij graag wilt ruiken met de hashtag #NumNoms. Succes! 🙂

Wil je vaker dit soort video’s van ons zien?Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Mariëlle 9 mei 2016 / 11:27

    Wat een super leuke win-actie. Iedereen die mee doet veel succes. Super tof dat er tegenwoordig speelgoed is wat de zintuigen prikkelt. Geurtjes vinden kinderen sowieso erg interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *