NIEUWE YOUTUBE SERIE: MAMA ON FLEEK #1

Als moeder is tijd voor mezelf soms ver te zoeken. Laat staan, een uitgebreid make-up ritueel in de ochtend. Toch vind ik het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken en als ik dan haast heb, pak ik gelijk de cosmetica die ik het fijnste vind. Vandaag start ik een nieuwe video serie namelijk: Mama on fleek!

In deze video’s draait het allemaal om verzorging, cosmetica, looks, reviews en van alles om jezelf goed te blijven verzorgen als moeder met een druk gezinsleven. Even lekker tijd voor jezelf. Het zal niet elke video hetzelfde zijn. De onderwerpen zullen verschillen en ik vind het onwijs leuk om mijn tips en aanraders met jullie te delen. Weg met die wallen van de gebroken nachten! Mama on fleek..

In MAMA ON FLEEK #1:

♥ Make-up look met MUA Cosmetics (Budget producten) Verkrijgbaar bij Kruidvat.
♥ Review en swatches van onder andere highlighters en lip lacquers.


Laat vooral weten in een reactie wat je ervan vindt en wat je graag ziet in een volgende video! Veel kijkplezier! 😀 Vergeet niet te abonneren op mijn Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* De producten van MUA Cosmetics heb ik gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *