Ik heb een nieuwe haarkleur! Van donker naar chocoladebruin

Ik heb een nieuwe haarkleur! Ik vond het tijd voor wat verandering dus bracht ik een bezoek aan mijn vaste kapper voor een make over. Geen blonde lokken meer voor mij, maar een paar tinten lichter met een poging om de rode gloed uit mijn haar te halen. Een paar maanden geleden verfde ik mijn haar al wat bruiner. Het bleef donker en het meeste rode was eruit. Toch bleef het wel aanwezig. Met onze bruiloft in het vooruitzicht waagde ik de stap..


Op de foto’s hierboven zie je hoe mijn haarkleur eruit zag. In het licht zag je een roodachtige gloed. Soms lijkt het wel een beetje paars. Ik heb toverhaar denk ik.. Als ik binnen ben, lijkt het gewoon donkerbruin tot zwart. Ik was het zat en wilde iets frissers. Iets wat zachter stond en wat vrolijker voor de lente en zomer.

We begonnen met een blondeerwassing waarin een verzorgende olie zat. Dit is minder schadelijk voor mijn haar en hoofdhuid. De blondeerwassing maakte mijn haar een paar tinten lichter. Niet peroxide kanariegeel, maar een beetje lichtbruin met een warme gloed.


Na deze stap, gingen we het eruit wassen en gingen we verder met de haarverf. Binnen in de kapsalon leek het de perfecte kleur. Echter in het daglicht waren mijn punten vrij licht en bij mijn haarwortels (waar je normaal gesproken uitgroei heb) was het een paar tinten lichter. Het was niet goed en ik ben terug gegaan. Toch vond ik de lichte kleur wel mooi.


Vervolgens ben ik weer in de verf gegaan. Er ging een donkere chocoladekleur overheen om het te neutraliseren. Zoals je kunt zien op de laatste foto, is mijn haar egaler en meer chocoladebruin. Yeah! Happy me, want ik ben er echt blij mee. Even voor de bruiloft ga ik het nogmaals chocoladebruin verven en dan is het perfect voor mij. Mijn haar voelt trouwens nog steeds gezond en het glanst ook mooi. Gelukkig ga ik nooit meer terug naar rood of blond!

Heb jij je haar wel eens in een totaal andere kleur geverfd? Had je er spijt van?Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *