Nieuw in haarverzorging: Andrélon Verleidelijk Kort

In de nieuwe haarverzorgingslijn van Andrélon Verleidelijk Kort, vind je precies waar je korte kapsel behoefte aan heeft. Bij Andrélon hebben ze juist aan deze haartypes en kapsels gedacht.

Denk aan een lichtgewicht shampoo en een conditioner zonder siliconen. De droogshampoo zorgt ervoor dat vettig haar weer fris eruitziet en geeft een tijdelijk een volume boost. Wist je trouwens dat ongeveer 50% van de vrouwen een kort kapsel heeft in Nederland?

Ik heb zelf lang haar, maar ben zeker fan van droogshampoo. Als je haar vettig aanvoelt kan je de droogshampoo dicht bij de haarwortels sprayen. Masseer het even in en schud je haar los. Boem! Een instant boost vol met volume en de vette look is verdwenen. Droogshampoo is niet alleen fijn tussen de wasbeurten door, het zorgt voor meer textuur in het haar waardoor het een prima product is om je haar mee te stylen.

Tip: Spray wat droogshampoo in je haar voordat je gaat slapen. De volgende ochtend word je wakker met volumineus kapsel.

Ik heb vroeger ook mega kort haar gehad. Mijn lange lokken had ik laten knippen in een kort Rihanna-achtig kapsel. Spijt als haren op mijn hoofd, maar moest me ermee zien te vermaken. Kort haar, halflang, ik ging alle haarfases door. Het was dan ook een zoektocht naar fijne haarproducten die je haar niet verzwaren.
Kortom: kort haar heeft andere behoeftes dan lang haar. Prettig dat Andrélon hierop inspeelt want dat zal gerust schelen in je haarroutine. 😉

Mijn oma met het toepasselijke kapsel heeft deze haarverzorging getest en ze is tevreden met het resultaat. De geur spreekt haar aan, haar haren voelen schoon, luchtiger en bovendien is er flinke volume aanwezig. Ik zeg score!

Prijzen:

Shampoo: 3,69 Euro
Conditioner: 3,79 Euro
Droogshampoo: 5,49 Euro

Wil je het zelf proberen? Kijk dan eens bij een drogist bij jou in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan een Kruidvat, DA of Etos.

 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Dit product heb ik gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *