Nieuw: Gosh Pearly Texture Sparkling Effect Nail Lacquer

gosh2

Op cosmetica gebied zie je al verschillende collecties in de winkels liggen voor het nieuwe seizoen. GOSH heeft voor de herfst/winter 2014 ook een nieuwe make-up collectie uitgebracht. Vandaag laat ik je 1 van die nieuwe producten zien. Ik review in dit artikel de GOSH Nail Lacquer in de kleur: 630 Moonlight

Deze trendy Nail Lacquer heeft een parel effect en een sprankelende textuur. Naast de kleur Moonlight zijn er nog 2 andere grijstinten. Dit zijn de kleuren 628 Stardust en 631 Million Star

Het uiterlijk is zoals we gewend zijn van GOSH. Gewoon strak en trendy. Aan de sticker is al te zien dat het om een bijzondere nagellak gaat. Ik was erg benieuwd naar dit “Stardust” effect. Je ziet aan de buitenkant al dat de nagellak behoorlijk glanst. 

Hier heb ik 1 laagje nagellak op mijn nagels aangebracht. Zoals je ziet dekt hij de nagels niet egaal in 1 laagje. Wel zie je gelijk de prachtige grijs/zilveren glans. 

Op deze foto heb ik een 2e laagje nagellak aangebracht. Hij dekt nu volledig en de kleur is veel intenser. Wow, ik ben wel onder de indruk van deze nieuwe Nail Lacquer. Het is geen standaard zilveren of grijze nagellak. Dit komt met name door de speciale textuur. Hij glanst net zoveel als een glitternagellak. Alleen is deze nagellak veel makkelijker om te verwijderen.
Door het sparkly effect heb je geen topcoat nodig tenzij je je nagels extra wilt beschermen tegen stoten bijvoorbeeld. Ik merk dat de Nail Lacquer goed blijft zitten. Bij mij blijven ze tot 4 dagen mooi zonder te chippen. Een pluspunt is dat de nagellak vrij snel droogt. Het kwastje + de textuur lakt erg fijn. Ben verrast! 

Ik ben gek op nagellak en voel me zonder behoorlijk kaal. Moonlight van GOSH behoort zeker tot mijn musthave nagellakken voor het nieuwe seizoen. Een aanrader! Je kan ze scoren bij de Kruidvat voor € 7,29 per stuk. 

Heb jij een favoriete nagellak van GOSH? 

x Liefs,

Sunseeree 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

  1. Eilish 20 augustus 2014 / 11:36

    Prachtig! Ik heb nog nooit een lakje van Gosh gebruikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *