NIEUW | Clinique introduceert de Superdefense Night Recovery Moisturizer

Het parfumvrije merk Clinique helpt jou een handje met jouw schoonheidsslaapje. Ja, slaap(je), want moeders krijgen 9 van de 10 keer geen voldoende nachtrust. Van baby’s die gevoed moeten worden tot tieners die je slapeloze nachten bezorgen. Alle rust die je meekrijgt is mooi meegenomen. Kan jij net als ik wel wat hulp gebruiken? Dan vertel ik je graag meer over de nieuwe Clinique Superdefense Recovery Moisturizer.

Deze nachtelijke verzorger helpt de eerste tekenen van veroudering te bestrijden, omdat hij beschermt tegen schade van buitenaf zoals milieuvervuiling. Een mix van werkzame ingrediënten helpt de huidbarrière versterken en stimuleert bovendien de huidige collageen- en elastine aanmaak. Zo word je wakker met een frisse, jeugdige huid die klaar is voor een nieuwe dag.


Ikzelf heb een gevoelige huid en kan jeukende bultjes of rode vlekjes krijgen van geparfumeerde producten. Goed nieuws, want Clinique is 100% parfumvrij. De Superdefense Recovery Moisturizer is een rijke, volle crème die zich gemakkelijk laat verdelen over de huid. Ik heb de versie voor de droge huid. Eenmaal aangebracht voelt hij helemaal niet vet of plakkerig.
Mijn huid voelt gevoed en is anders dan alle andere huidcrème’s die ik heb geprobeerd. Het trekt snel in, zonder dat je het gevoede gevoel kwijtraakt. De volgende ochtend zag ik gelijk al een groot verschil. Mijn huid was egaler, stralender en fijne lijntjes waren stukken minder zichtbaar. What?! Top!
Waarschijnlijk miste mijn huid een aantal belangrijke voedingsstoffen en heeft mijn huid alle goodies uit de crème opgenomen. De weken daarna ziet mijn huid er gezonder uit en zijn droogtelijntjes minder zichtbaar. Dit was precies wat mijn huid nodig had in deze wintertijd.

Facts over de nachtcrème:

♥ Het beschermt tegen invloeden van buitenaf door de anti-oxidant ergothioneine. Vitamine C en E houden de huid gezond omdat ze de vrije radicalen bestrijden zoals milieuvervuiling en irriterende stoffen. Rozemarijnblad extract helpt de huidbarriere versterken en stimuleert de collageenaanmaak.

♥ Het vertraagt het verouderingsproces door Micrococcus Lysate. Die herstelt ‘s nachts UV schade en werkt op langere termijn aan het voorkomen van fijne lijntjes, rimpeltjes en verlies aan stevigheid. Er zitten ook groene algenextracten in die deze werking versterken.

♥ De huid blijft vol en stevig door de toegevoegde Weiproteïne. Een natuurlijke polypeptide die rijk is aan aminozuren. Je huid wordt gehydrateerd door vochtvervanger die huid vol helpt te houden. Murumuruboter uit Brazilië helpt het beschermlaagje te verbeteren door zijn vetzuren. Muskaatsalie helpt de vetten in de huid opbouwen die zorgen voor een langdurige hydratatie.

Het lijkt wel een magische mix die wonderen doet voor je huid. De nachtcrème is beschikbaar in twee texturen: Very Dry – Very Dry Combinatoir en Combinatoir Vet – Vet. Clinique is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Douglas en Ici Paris XL. Prijs: 54,60 Euro.

Wat is jouw favoriete dag of nachtcrème? Heb je trouwens een aanrader van het merk Clinique?Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Dit product heb ik gekregen

2 Comments

  1. Lisa 2 februari 2016 / 19:12

    Ziet er een mooie crème uit! Jammer dat het zo duur is….

    • Koalabeautymama 5 februari 2016 / 15:46

      Hij is wel prijzig, maar er zijn regelmatig aanbiedingen bij Ici Paris Xl en Douglas. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *