New fab SXUC sunnies

Ik heb een nieuwe zonnebril toegestuurd gekregen die ik graag met jullie deel. Deze zonnebril is van het merk SXUC, waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had. In de webshop zag ik dit model namelijk de “Jenny”. Een vrij grote zonnebril die me doet denken aan de glampoes Paris Hilton. Ik heb wel vaker geprobeerd een groter model te passen. Helaas kreeg ik altijd dat “bij” effect. Je lijkt dan net op een gigantisch insect met die grote ogen.

Toch waagde ik me eraan en bestelde deze glam sunnies. Het is best lastig om een keuze te maken als je de monturen niet in het echt kan bewonderen. Op de website staat wel een soort gids die je helpt de juiste zonnebril te kiezen voor jouw gezichtsvorm. Ben je al tevreden over een model wat je eerder hebt gepast? Zoek dan iets vergelijkbaars.

De zonnebril vind ik een chique uiterlijk hebben. Het is geen high end merk, maar geeft je wel dat gevoel. Het montuur zit comfortabel en voelt licht aan. Ik vind het prettig dat de vorm van de bril mooi aansluit bij mijn gezicht. 

SXUC 2692 / Jenny zonnebril / € 21,00

Kleur lenzen: grijs
Montuur vorm: ovaal
Montuur kleur: zwart

Voor meer info: klik hier

Wat vindt jij van deze zonnebril? 

x Liefs,

Sunseeree 

1 Comment

  1. Bertine 15 februari 2014 / 19:46

    dat merk ken ik niet, maar de bril ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *