Neutral Baby Shampoo & Wasgel

neutral1

Neutral is een merk die speciaal producten ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid of allergie. Alle producten van Neutral bevatten geen toevoegingen zoals: parfum en kleurstoffen. Dat zijn vaak de stoffen die voor huidirritatie zorgen. De producten zijn erg mild waardoor ze geschikt zijn voor alle huidtypes en alle leeftijden. Voor het kwetsbare babyhuidje heeft Neutral ook een verzorgingslijn.
Vandaag review ik de Neutral Baby Shampoo en Wasgel.

De Baby Shampoo bevat 0% parfum, 0% kleurstoffen en 0% parabenen. Het is hypoallergeen dus zeer mild voor de gevoelige babyhuid. Bovendien prikt het niet in de oogjes.
Ik was al bekend met de wasmiddel en huidolie van Neutral, maar had nog nooit de producten voor onder de douche geprobeerd. Ik ben sowieso al fan van het feit dat het risico op huidirritatie wordt verminderd. Heb dus niet bijzonders te vertellen over de geur. Beter gezegd, geen geur! Ook geen vreemd luchtje. Gewoon lekker neutraal. De Baby Shampoo is zuinig in gebruik en schuimt mooi op nat haar. Het prikt inderdaad niet in de oogjes en maakt het haar zacht en schoon.

neutral2

De Neutral Baby Bath & Washgel is naar mijn mening goed te vergelijken met de Baby Shampoo. Het enige verschil is dat het voor het lichaam bedoeld is. Het is zeepvrij en pH-huidneutraal. Je kan het in een babybadje gebruiken, maar ik gebruik het voor Ayumi en voor mezelf onder de douche. Het is geschikt voor dagelijks gebruik. Net als de Shampoo schuimt het lekker en ik merk duidelijk dat ons huidje er zachter van wordt. Dan krijg je toch nog het gevoel dat een product iets voor je doet. Ik ben erg tevreden. Deze toppers blijven bij ons in de badkamer staan.

Facts:

♥ Bevat geen kleurstoffen, parfum en parabenen
♥ Is geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden
♥ Is pH-huidneutraal
♥ Verminderd het risico op huidirritatie
♥ De babyproducten prikken niet in de oogjes
♥ Geschikt voor dagelijks gebruik
♥ Maakt de huid heerlijk zacht

De producten van Neutral zijn verkrijgbaar in de supermarkt of bij de drogist. Denk bijvoorbeeld aan Kruidvat, Etos, C1000 of Albert Heijn.

Ben jij al bekend met de Baby Shampoo en Wasgel?

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook opInstagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *