MY LIFE IN PICTURES #146 VAKANTIE VIEREN EN LEKKER ETEN & 1 JAAR GETROUWD

Is het einde van de zomervakantie al in zicht?? Nee hoor, grapje. Of toch niet. Het blijft een uitdaging om de kinderen te vermaken en steeds iets nieuws te verzinnen. Wat doen jullie tijdens de zomervakantie? Wij zijn al naar Disneyland Parijs geweest dit jaar dus we vermaken onszelf door dagjes weg te gaan. Laatst waren we in onze favoriete stad Rotterdam, omdat we voor het Footlocker event waren uitgenodigd. In Rotterdam heb je zoveel lekkere eettentjes en aten we naast Surinaams, ook een taartje bij de Bijenkorf. Als we kleding kopen dan is dit meestal in Rotterdam, Breda of Alkmaar. Sowieso kan een rondje stad geen kwaad. 😉

Met mijn schoonmoeder en de kids ging ik naar de kermis hier in Etten-Leur. In de avond gingen we even wat eten en kwamen we lieve kijkers tegen die graag op de foto wilden. Hartstikke gezellig meiden! Let niet op mijn blote gezicht look.

Je schoen vullen met zand uit de zandbak.. Tuurlijk. Waarom niet? Hij kwam het achteraf ook nog trots laten zien toen ik binnen in de keuken stond.

We werden verrast met ijsjes die we van Frozzies hadden gekregen. Benieuwd hoe deze gezonde, nieuwe ijsjes in de smaak vallen? Hier lees je de hele review.

Time flies.. Op 10 juli waren Mike en ik 1 jaar getrouwd en 12 jaar samen. Dat moet uitgebreid gevierd worden! Thuis proosten we alvast met feestelijke bubbels en traditioneel een stuk van onze bruidstaart die we hadden bewaard. Ja, i know. Klinkt smerig. Hij was ook niet meer dezelfde smaak als 1 jaar geleden haha.

Voor het diner gingen we terug naar onze trouwlocatie. Het gevoel was precies hetzelfde als op onze trouwdag. Kriebels in mijn buik en stiekem emotioneel door alle gebeurtenis die in dat jaar gebeurd waren. We zijn er toch samen sterk uitgekomen en het gaat heel goed met ons als koppel, maar met mij persoonlijk ook. Dit jaar hebben we niet echt een goede start gehad. Toch kijken we altijd vooruit en hebben we als gezin mooie herinneringen gemaakt en staan er nog veel leuke gebeurtenissen op ons te wachten.
Hier genieten we van ons diner in het kasteel. Te lekker gewoon! 😀

Mijn moeder en oma waren zo lief om op te passen. Mike en ik hadden een geweldige suite en ik werd verrast met een prachtige bos bloemen en een doos bonbons. Nou, blijer kan je mij niet maken haha. Tijdens de huwelijksdag word je geleefd en ben je aan het einde van de dag uitgeput. Nu hadden we eindelijk ons moment samen en konden we ontspannen van de rust.

De volgende dag hadden we een smakelijk ontbijt op bed en gingen we natuurlijk nog een keer in de sauna en jacuzzi. Wat een luxe als je dat in je kamer hebt. Wat mij betreft volgend jaar weer haha. Onze huwelijksreis was vorig jaar in Ibiza. Keileuk dat onze suite ook in deze sfeer was. We hebben trouwens gevlogd en delen beelden van onze trouwdag die jullie nog niet eerder hebben gezien. De vlog kan je via deze link bekijken. Enjoy!

Nu het zomervakantie is zijn we een paar dagen in Alkmaar geweest bij familie. Mijn moeder heeft 2 lieve grasparkietjes die tam zijn en praten. ‘s Ochtends kreeg ik een speciale behandeling. Birdie Spa Treatment. :p

Vandaag ben ik mijn cursus aan het volgen om one by one wimperextensions te zetten. Dit bied ik straks in mijn schoonheidssalon aan. Achter de schermen werken we gewoon verder. Ben heel benieuwd hoe mijn salon er straks gaat uitzien. Ik kan niet wachten om het met jullie te delen. Binnenkort komt de website online. Je kunt mij wel volgen op Instagram via: @beautybysunseeree. Fijne vakantie allemaal! x


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *