MY LIFE IN PICTURES #144 Verrassing voor de Meet & Greet, Bootje varen en Meer

Hallo lieve lezers van KoalaBeautyMama! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Op de maandag probeer ik meestal een persoonlijk foto-overzicht te plaatsen. Dit is mijn favoriete blog van de week. Echter heb ik een behoorlijke chaotische tijd achter de rug gehad en is mijn blog een beetje op de achtergrond geraakt. In deze periode had ik meer behoefte aan privacy en heb ik gewoon meer rustmomenten gepakt.
Soms is het goed om een stapje terug te doen om te bedenken wat je nu eigenlijk wilt in de toekomst.
Anyway, ik heb wel weer leuke dingen meegemaakt! 😀

Mijn oma kwam gezellig logeren en toen we in de stad liepen zagen we dit grappige tegeltje met tekst.
We moeten er alleen nog een plekje voor vinden. Lachen toch? 😛

In mei hadden we een kinderfeestje van ons lieve vriendinnetje Sophia. Er komen steeds meer kinderfeestjes bij en binnenkort moeten we ook gaan bedenken wat we precies met Ayumi’s verjaardag willen doen. Vlak daarna is Masato jarig dus dat wordt even brainstormen.

Al jaren zat het in mijn gedachten en er was veel vraag naar.. EEN MEET & GREET! Deze gaat er komen en de dames die zich hebben opgegeven hebben al een bericht ontvangen voor deze bijzondere dag. Samen met de eigenaar van de hotspot Vincents in Etten-Leur hebben we alles doorgenomen. Ik heb er zin in!

Zelfs van onkruid en een gaar grasveldje, weet mijn dochter een boeket te maken. Haha love it!

Ayumi is een grote zus en die rol neemt ze maar al te graag op zich. In de ochtend hielp ze haar broertje met de jas ophangen. Het was tijd om naar de peuterspeelzaal te gaan. Gelukkig vind hij het nog steeds leuk. Daarna zwaaien we bij het raam en brengen we Ayumi naar de klas.

Voor Moederdag kreeg ik een spontaan boeket van LIDL! Super lief. Ben je opzoek naar een bloemetje? Bij LIDL kun je dus ook terecht.

In het weekend van Moederdag ging ik met de kinderen naar Alkmaar om familie te bezoeken. Ayumi wilde graag naar de stad en toen we daar toch waren, gingen we gelijk sushi eten. “Mama, maak eens een foto!” Daar stond ze haha.

Een meelifter aan mijn bil…

Die zondag hadden we super mooi weer en gingen we voor de eerste keer op de boot van mijn vader door de grachten van Alkmaar. Wow, wat een prachtige stad is het. Vol geschiedenis, cultuur en bijzondere plekjes. We haalden een ijsje, deden een tour door heel Alkmaar. Gingen eten en genoten van alles. Echt een topdag dit.
Vroeger toen ik klein was, ging ik vaak samen met mijn vader bootje varen en vissen. Extra speciaal dat onze kinderen het nu opnieuw meemaken. De volgende keer nemen we zelf eten mee en wie weet gaan we ook vissen. Als ze dat niet eng vinden…


Bij mooi weer, hoort een zonnebril! Deze knapperd had ik van mijn moeder gekregen. Blij mee, thanks mam! 😀

Dochterlief was op een verjaardagspartijtje. Masato kon niet mee dus besloot ik hem te trakteren op een ijsje. Dat is natuurlijk altijd goed.

Tijd om te shoppen! Ze hadden gewoon amper zomerkleding en ook sandaaltjes moesten gekocht worden. Via deze link kun je de Shoplog op Youtube bekijken.

Vitamientjes voor het hele gezin..

Hubby Mike had zich uitgesloofd in de keuken. Het was smullen! Hmmm..

Aaaah! Voor je het weet is het de 17e. De dag van de Meet & Greet met volgers. Voor deze lieverds heb ik een leuke verrassing.. 😉

Wat een tijden zeg.. Tijdens een verjaardagsdiner van een bff konden we rustig bijkomen en bijkletsen. We love food. And wine.

Deze aankomende maanden heb ik iets spannends en nieuw op de planning staan en ik kan niet wachten om het met jullie te delen. Nog even geduld hebben hihi. Ik houd jullie op de hoogte als het zo ver is. ^_^ Een hele fijne week gewenst! Hopelijk kunnen jullie genieten van het mooie weer. Tot snel! x

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

4 Comments

 1. Sylvia 29 mei 2017 / 11:52

  Wat een heerlijke week en wat een gaaf tegeltje met spreuk! En varen heerlijk is dat!

  • KoalaBeautyMama 31 mei 2017 / 07:16

   Precies wat je zegt van het varen! Heerlijk hoor op het water door de grachten van Alkmaar. We hopen snel weer te gaan. Fijne warme dagen nog! x

 2. Anke 30 mei 2017 / 17:08

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt! Superstoere vader heb jij zeg, echt leuk dat je dit samen kunt doen!

  • KoalaBeautyMama 31 mei 2017 / 07:17

   Dankjewel Anke! 😀 Er wordt wel eens een My life in pictures overgeslagen, maar ik vind het wel heel leuk om te delen. Haha bikkel he mijn vader. 😉 Ik ben stiekem beetje trots want op zijn leeftijd is hij opnieuw Nederlands kampioen gewichtheffen geworden. groetjes x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *