MY LIFE IN PICTURES #139 Buitenspelen, Ontbijtdate & Naar het Ziekenhuis

Kijk even uit het raam. Het is vandaag officieel lente! Nederlandse lente. 😛 We hebben toch een paar aangename dagen gehad hoor. Zachte temperaturen, bloeiende bloemen, zonnetje erbij. We hebben ervan genoten zolang het duurde. We zouden met ons gezin naar Amsterdam gaan voor een event van Skechers. Masato werd helaas ziek dus bleef Mike bij hem en had ik een moeder-dochter date met Ayumi.

Het schoenenmerk lanceerde de Twinkle Toeslijn. Dit zijn sneakers voor meisjes met glitters en lichtjes erin. Super cool! Het heeft een stevige zool en komt in verschillende kleuren. Ayumi kreeg een paar sneakers cadeau en ze was er helemaal weg van. Ook mocht ze een t-shirt versieren, schminken en kregen ze een dansles. Hier komt binnenkort een vlog van. 😀

 photo IMG_5628_zpszqbsoljl.jpg
 photo IMG_5578_zpsk2mpd7ev.jpg
 photo IMG_5584_zps3xx2uaoz.jpg

Vorige week was het opeens rond de 16 graden hier! Heerlijk! Dat betekent gelijk richting de speeltuin. Ik heb nog nooit zo lang in de speeltuin gezeten haha. We waren er wel 4 uur lang. We komen hier al sinds Ayumi baby was. Tegenwoordig komt ze vriendjes en vriendinnetjes tegen van school. Dat is echt leuk om te zien. Jonge kinderen hebben gewoon een eigen sociaal leven. Het was genieten. De volgende keer neem ik een koelbox mee met eten en drinken. Kunnen we lekker picknicken. Zoals gewoonlijk plukt Ayumi een bloemetje voor haar mama. Lief!

 photo IMG_5708_zpswzt7itrh.jpg
 photo IMG_5688_zps9fcp7hlo.jpg
 photo IMG_5721_zpswr3xtb19.jpg
 photo IMG_5732_zpsnsfasuhg.jpg
 photo IMG_5713_zpsbzsyljwf.jpg

Vorige week donderdag waren we kind-vrij. Nadat we de kids naar school hadden gebracht besloten we samen een ontbijtje te pakken. Onze ochtenddate. 😉 Romantisch hè?

 photo IMG_5776_zpsrpyv0uyh.jpg

Ik voel me helemaal een sexy mama met mijn nieuwe haar. Make-upje erbij en voilà! #Mamaonfleek

 photo IMG_5788_zpswqdy96vl.jpg

Voordat onze vrienden op vakantie gingen, gaven ze eerst een verjaardagsfeestje van hun zoontje. Het was mooi weer en de geur van barbecue kwam mij tegemoet. Wat een mazzel, want de barbecue stond bij het juiste adres aan! Onze eerste bbq van het jaar. HMMMMMM!

 photo IMG_5793_zpsfmxg0cjm.jpg

Ik schreef een blog over onze ervaring met loopfietsjes en heb een leuke webshoptip voor jullie. Heb jij ‘m al gelezen?

 photo IMG_5798_zpsu5sxnp5r.jpg

En toen zaten we vrijdag in het ziekenhuis voor onze kleine man. De dag zat eraan te komen en gelukkig kon hij met spoed geholpen worden. Nadat ik hem heb afgegeven bij de operatiekamer, wachtte ik tot hij klaar is met zijn lievelingsknuffeltje. De emoties gingen als een malle door mijn lijf, maar probeerde sterk te blijven. Ayumi en Mike waren er toen hij in zijn kamertje terugkwam. Morgen vertel ik in een aparte blog waarom hij geholpen moest worden en hoe het is gegaan.

 photo IMG_5822_zps21pp908s.jpg
 photo IMG_5845_zps9uetonl0.jpg

Masato is al een paar dagen aan het herstellen en we doen het deze week rustig aan. Heb jij een leuk weekend gehad? xx

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Anke 21 maart 2017 / 20:23

    Heftig hoor, met zo’n klein mannetje in het ziekenhuis… kan me voorstellen dat dat best wel lastig is ook alnis het voor een goed doel. Fijn dat het goed gegaan is! En leuk om weer een weekoverzicht te zien 🙂 Voor mij een soort kijkje in de toekomst want mijn ventje is een jaar jonger!

    • KoalaBeautyMama 22 maart 2017 / 14:00

      Hoi Anke! Het gaat best voorspoedig nu na de operatie, maar toch wel last van zijn keel hoor. Veel ijsjes eten. 😀 Aah wat leuk zeg! Bedankt voor je reactie xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *