My life in pictures #111 | Asian Food Festival en Bff time

Gisteren was het onwijs mooi weer en ik besloot spontaan te blijven logeren bij mijn moeder in Alkmaar. Sorry, als je mijn blog had gemist gisteren, maar vandaag alsnog de My life in pictures. 🙂

Ik begin dit persoonlijke foto overzicht met een foto van onze dochter. Ze had nieuwe schoenen gekregen van haar papa en is er super blij mee. Ze geven namelijk licht!

Samen met mijn vriendinnen ging ik naar Rotterdam voor een gezellige date. Ook met een druk gezinsleven maken we tijd vrij voor elkaar om iets leuks te doen.

We gingen naar een nieuw eettentje met Japanse Ramen Noodle Soup. Ramen is een noedelsoort.Wat een lekkernijen! Eigenlijk konden we niet alles opeten, omdat het zo veel was. Het is zeker een lust voor het oog en voor de maag haha. Het eettentje heet Hinoki.

Ik droeg mijn nieuwe jasje van de Zara. Ideaal voor de Nederlandse zomerse avonden. Per toeval kwamen we een Aziatisch food festival tegen. Daar kunnen we geen nee te zeggen dus we gingen even kijken.
Gezellig ziet het eruit toch? Je kon er Japanse streetfood eten, Thaise hapjes, Aziatische delicatessen en we hebben van alles geprobeerd. Natuurlijk moesten we ook een selfie maken. Deze mama’s mogen dan niet uitgaan tot de late uurtjes, we vermaken ons prima haha. Als er maar eten is. Er was zelfs een karaoketent.


Van de voorspelde code geel was niets te merken. Sterker nog, er was geen regen te zien en het waaide ook niet super hard ofzo. We hadden nog geen zin om naar huis te gaan. We besloten van Markthal te wandelen richting Kruiskade voor een lekkere Bubble Tea met kokosmelk en zoete rode bonen. Deze combi was echt tha bomb!


Rond 23:00 uur waren we echt kapot en om ons heen begon het uitgaansleven net op gang te komen. #MomsLife. Ja, die tijden zijn voorbij dat we tot 03:30 uur stonden te dansen. Mike had ook een dagje vrij en nam de kinderen mee naar een speelparadijs voor wat quality time. Kon ik mooi even bijkomen van alle leuke dingen en thuis rustig opruimen.

Morgen komt er een nieuwe video online over onze aankomende bruiloft! Stay tuned. 😉 Fijne dag!

x Liefs,

Sunseeree

7 Comments

 1. Anke Boonen 7 juni 2016 / 08:34

  Wat een supertof jasje! En heerlijke lekkernijen😄

 2. Manon 7 juni 2016 / 15:37

  Oh dat foodfestival ziet er echt goddelijk uit haha. Leuk uitstapje met vriendinnen!

  • KoalaBeautyMama 7 juni 2016 / 20:07

   Haha jaaa we houden allemaal veel van eten dus dat werd geld pinnen en langs die eettentjes. 😉

 3. Marushi 7 juni 2016 / 20:26

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt! En ik vind je jasje echt super mooi! -x-

 4. Ineke 10 juni 2016 / 14:24

  Ooh ik krijg al meteen honger van al dat mooi eten te zien. En wat een leuk jasje heb je aan.

 5. astrid nab 10 juni 2016 / 19:40

  Wat een leuk jasje heb je aan en dat eten dat ziet er niet verkeerd uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *