My life in pictures #9

Deze My life in pictures staat in het teken van ETEN! Er komen veel lekkernijen voorbij haha. Mike is de laatste week flink aan het koken thuis. Hij traint fanatiek en let op zijn voeding dus ‘s avonds hoort daar een verantwoorde maaltijd bij. Hij maakte verse zalm uit de oven met rijst en verse gewokte spinazie met uitjes en sojasaus. Heerlijk! Ik heb me volgepropt tot ik buikpijn had.

IMG_4903

Boodschapjes doen bij de Lidl. Ik vind deze supermarkt echt geweldig. Ik koop hier altijd groente en fruit. Het ziet er goed uit en bovendien is het stukken goedkoper als een andere supermarkt. Bij de kassa ben ik 9 van de 10 keer blij, omdat het gewoon enorm scheelt in mijn portemonnee.

IMG_4960

Ayumi is nu 15 maanden en daarom moesten we langs het consultatiebureau voor een controle. Ze kreeg ook 2 prikjes. Dat was natuurlijk krijsen. Gelukkig was mama er om haar te troosten. Haar ontwikkeling gaat super. Ze is een vlotte meid die loopt en al heel wat babbeltjes heeft. Alleen is haar lengte iets onder het gemiddelde. Het zullen de Aziatische genen wel zijn.

IMG_4973

Tip van de dag: bij de Kruidvat kan je glitterhangers kopen voor in de kerstboom. Ze zien er glamorous uit en kosten minder dan een euro. Mooie kerstversiering hoeft niet duur te zijn. Ik heb er gelijk 2 meegenomen. Het geeft net die finishing touch.

IMG_4992

Selfie met de kerstboom op de achtergrond. Zie je de zilveren sterren en de gouden hartjes? Die komen bij de Kruidvat vandaan. 😉
De kerstboom heb ik binnen 30 minuten opgezet incl. lichtjes. Normaal gesproken ben ik halverwege geïrriteerd en kan ik die boom wel in elkaar trappen uit frustratie. Ik denk dat ik nu gevorderd ben haha.

IMG_5031

Voor de verandering een ontbijt met overnight oats. Dat is havermout met melk, een vleugje kaneel en wat verse frambozen. De havermout met melk en kaneel, laat ik een nacht in de koelkast staan zodat alles intrekt. Simpel en makkelijk.

IMG_5063

Met dit koude weer staat er bij ons hutspot op de tafel. Mike zijn specialiteit. Hij kan dit zo lekker maken. Het is smaakvol met een sappige biefstuk erbij. Yum! Oja en natuurlijk een kuiltje met jus erin.

IMG_5054

Bij de Lidl is al een tijdje het kerstassortiment verkrijgbaar. Daar zag ik mini afbakbroodjes met chocolade, rozijnen en croissants. Even voorproeven voor de feestdagen. Een aanrader, want ze zijn heerlijk!

IMG_5055

Ik ben met mijn gezin wezen kerstshoppen. Eigenlijk had Ayumi kleding nodig voor het nieuwe seizoen, maar kerstshoppen klinkt leuker. H&M is mijn favoriete winkel. Vooral voor meisjes hebben ze zulke schattige spulletjes. Veel Hello Kitty en warme truien. Op mijn Youtube kanaal Koalabeautymama is er een shoplog van te zien.

IMG_5059

Staat leuk hoor papa. 😛

IMG_5062

Tussendoor ben ik met vriendinnen en kids naar de speeltuin geweest hier in de buurt. Dat is trouwens de eerste keer dat Ayumi zelf overal heen kan lopen zonder mama’s hand vast te houden. Een hele wereld gaat voor haar open. We zijn gelijk naar de eerste hotspot geweest: de schommel. Opeens kwamen er donkere wolken aan. Voordat we onze spullen pakte, maakten we eerst een foto. De mama’s lachen vrolijk en de kinderen hebben de tijd van hun leven..ahum.. Haha tja ze kijken misschien *bored* maar ze vonden het wel leuk.

IMG_4940

Deze My life in pictures sluit ik af met Ayumi haar eerste staartje op haar achterhoofd. Haar haren groeien zo hard. Het ziet er wel grappig uit. Het staartje doet me een beetje denken aan het kapsel van Misty. Je kent haar vast wel van Pokemon. 🙂

IMG_5073

Vinden jullie het leuk om meer persoonlijke artikelen te zien van mij en Ayumi? Laat het me vooral weten, want dan komen deze wat vaker voorbij. 😉

Wil je meer foto’s zien? Volg me dan op Instagram via: @Sunseeree

Een fijne dag allemaal!

x Liefs,

Sunseeree 

4 Comments

  1. Silvy 11 december 2013 / 15:40

    Ohhh wat veel lekker eten!! En Ayumi is echt een schatje hihi! x

  2. Saskia 11 december 2013 / 18:12

    Super leuk om te zien en dat staartje is ontzettend schattig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *