My life in pictures #8

Het is weer eens tijd voor een nieuwe My life in pictures. Zo geef ik je een kijkje in mijn leven, wat ik de laatste tijd heb uitgespookt.

Ik heb hier zo’n hekel aan hè. Vroeger had ik nooit een probleem met de tandarts, maar tegenwoordig zie ik er echt tegenop. Zodra ik in de stoel lig, krijg ik al klamme zweethanden en lig ik gespannen te wachten tot de tandarts in mijn mond zit te prutsen. Excuses voor mijn taalgebruik, maar die lul zegt steeds dat ik geen verdoving nodig heb, terwijl boren echt pijnlijk kan zijn. Halverwege krijg ik alsnog verdoving. Pfff.  Nee niks voor mij. Helaas het moet toch jaarlijks gebeuren. Ik had 1 gaatje in mijn kiezen. Inmiddels bestaat de helft van mijn gebit uit vulling haha.

Ik was vergeten dat Mike moest werken dus Ayumi moest mee naar de tandarts. Het was allemaal in orde totdat ik in de stoel ging liggen. Ze ging drammen en schreeuwen. Uiteindelijk was de receptioniste naar ons toe gekomen om Ayumi te vermaken. Ongelofelijk.

Ik kreeg spontaan zin in een sundae ijsje van de Mac Donalds. Ooh die is zo lekker. Vooral met chocolade en nootjes erbij. Even snel door de drive-in met Ayumi achterin. Ik heb ervan genoten.

1 keer in zo’n tijd halen we roti bij Roti Mahal in Breda. Het smaakt zo goed. Mocht je eens in de beurt zijn, moet je het zeker eens proberen. Het zit op de Haagdijk.

Als ontbijt eet ik standaard magere kwark met chiazaad, gebroken lijnzaad, gedroogd fruit en verse appel. Soms voeg ik er havervlokken aan toe. Het is mager, gezond en mega vullend. Ik kan hier echt van genieten. Hip ook hè zo met die superfoods. Ontbijten doe ik eigenlijk altijd achter mijn computer. Ondertussen kan ik even mijn mail checken, blogs bekijken en dat soort dingen.

Ik houd zo van glitter nagellak. Jammer dat het zo’n pain in the ass is om te verwijderen. Deze nagellak is van L’oreal Le Vernis. Ik merk dat deze nagellak wat sneller chipt bij mij. De kleurencombi vond ik wel tof.

Ayumi heeft mij voor de gek gehouden in de H&M. Toen wou ze wel een haarbandje in en nu niet. Ze heeft het nooit leuk gevonden om een strik of diadeem op haar hoofd te hebben. De foto die je nu ziet hebben ik binnen 5 seconden genomen. Het is zo schattig. Ze vind het maar niks. Dan maar een staartje in.

Met het koude weer probeer ik dagelijks wel een wandeling buiten te maken. Gelukkig is er een park bij ons in de buurt. Het is altijd fijn om even door de groene bossen te lopen voor wat frisse lucht. Het is een klein parkje. Als je eruit loopt dan ben je al bijna bij het centrum. Een fijne route om te lopen. De herfstblaadjes kan je goed zien. Mooi hoor al die kleuren. De zomer lijkt zo ver weg.

Mike is een schat. Hij verrast met altijd met prachtige bloemen. Dit keer nam hij een roos mee. We zijn bijna 8,5 jaar samen en hij doet elke dag zijn best om ons gelukkig te maken. Kan niet wachten tot we samen kunnen trouwen. Een leven met Mike is nooit saai. Hij maakt me blij en soms een beetje gek. We horen bij elkaar en hoop dat we voor altijd van elkaar mogen houden.

Ineens kreeg ik zin om een appeltaart te bakken. Die heerlijke geur uit de oven van verse appeltaart hmmm. Dus dat heb ik gedaan. Voor de zekerheid heb ik er 2 gebakken. Natuurlijk hebben onze vrienden een stukje kunnen meegenieten. Weer eens wat anders dan die ovenschotels. Er was een periode dat ik 4x per week ovenschotels at met kip. Kan geen ovenschotel meer zien..

Ayumi is net 15 maanden geworden. Ze loopt overal heen, doet alles na en weet precies wat ze wilt. Als ik even achter de computer zit, dan zie ik opeens een handje boven de tafel uitsteken, opzoek naar iets lekkers. Ze maakt me elke dag aan het lachen. Boefje. Sinds kort heeft ze door dat rozijntjes heel smakelijk zijn. Ik vind ze overal. Wat een heerlijk kind is het.

Bij de H&M zag ik deze super schattige sokjes. Ik kon ze niet laten liggen. De stof is wat dikker en aan de onderkant zitten van die anti-slip rondjes. Dan kan ze niet uitglijden over een gladde vloer. Nu hopen dat ze haar sokken niet uittrekt.

Deze My life in pictures sluit ik af met Ayumi voor het raam. Elke ochtend zwaaien we papa uit als hij moet werken. We gaan dan zwaaien, grapjes maken, en kletsen een beetje totdat papa weg is gereden. Wat Ayumi ook doet is de ramen likken. Geen idee waarom. Het ziet er grappig uit en we lachen er flink om. Na het zwaairitueel gaan we thuis samen spelen en beginnen we aan een nieuwe dag.

Wil je meer persoonlijke foto’s zien? Volg me dan op Instagram via: Instagram @Sunseeree 

x Liefs,

Sunseeree 

 

7 Comments

 1. Kaya-Quintana 26 november 2013 / 11:21

  Hihi, nog iemand die achter de pc ontbijt. Leuk artikel 😀 Ayumi is sooo cute!!!

  • Koalabeautymama 26 november 2013 / 12:02

   Haha lekker makkelijk toch, wij vrouwen doen multitasken: eten en computeren 😛 Ayumi is een kleine grappenmaker. Ze is absoluut niet verlegen en komt altijd naar je toe als je wat te eten hebt. Kleine snoepkont hihi 🙂

 2. Lizet 26 november 2013 / 19:04

  Je ontbijt lijkt me echt lekker! En mooi je nagels zo.

 3. Judith 26 november 2013 / 22:46

  Haha, wat is Ayumi toch een schatje zeg! En wat lief van je vriend dat hij je zo vaak verrast met bloemen! Heerlijk zeg 🙂

 4. Liza 30 november 2013 / 21:13

  Aaaaah Ayumi is zo ontzettend cute! <3 Leuke foto's weer meis!

  • Koalabeautymama 30 november 2013 / 21:17

   Hihi thanks lieverd. Ze ziet er schattig uit maar ze kan ook een echte drama queen zijn 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *