My life in pictures #73

Onze vakantie is voorbij en we hebben ons normale leventje weer opgepakt. Wat een mazzel dat we nog een paar mooie zomerdagen tegoed hebben in Nederland. Het voelt fijn om weer thuis te zijn. Vorige week kon je op de maandag een foto overzicht zien van onze vakantie. Deze week heb ik gewoon weer een nieuwe My life in pictures. Enjoy!

Kan ik even terug naar alle toetjes? Die Turkse baklava was echt super lekker..

Masato is de wereld nu volop aan het ontdekken. De kamer van zijn zus is ook interessant. Hij kruipt nu overal heen en probeert zichzelf op te trekken aan iets. Het gaat steeds beter. Het is een schattig gezicht als hij trots is op zijn eigen prestaties. Zijn tandjes lijken ook wel in 1 keer door te komen. Kom maar hier met dat kwijldoekje..

Vlak voor de vakantie kreeg ik een paar leuke pakketjes binnen! Ben altijd blij als ik dit zie. Het zijn net cadeau’s. 😛

We gingen ook naar het verjaardagsfeestje van mijn nichtje Jayla. Het was een heus Frozen feest en sindsdien is Ayumi nu ook Frozenfan… Help..Let it goooo!

Als Mike thuis komt van zijn werk, zorg ik er vaak voor dat er eten klaarstaat. Ayumi weet precies wat haar vader lekker vindt dus pakt ze ‘s avonds alvast wat drinken uit de koelkast en standaard de currysaus op tafel hahaha. Ookal is de curry niet nodig, ze wilt altijd helpen en haar papa blij maken. Lief hè?

De kids lagen op bed en nam de kans om wat achter mijn computer te werken. Voor de verandering maakte ik koffie met sojadrink erin en een beetje honing-karamelsaus.

Ik lijk wel zwanger! Check die buik dan.. Dat is toch niet gezond? Het is geen vet, maar een zware opgezwollen buik. In dit artikel vertel ik je er meer over.

Breda vinden we een gezellige stad. Mazzel voor ons, want we wonen er 10 minuten vandaan. Op een vrije dag gingen we met ons gezin winkelen en aten we een wokgerecht tussendoor. Ik vind Mike zijn haar zo leuk zitten. Sexy hairdo.

Pakketje! Ik werd flink verwend met heerlijke producten van Dove. Binnenkort te vinden op Koalabeautymama. Ik mag ze eerst uitproberen.

Mijn moeder kwam van de week op visite en bracht deze schattige bloemen mee. Ayumi is dol op bloemen dus dat was een leuke verrassing van oma. Ik zeg altijd: Ayumi is gemaakt voor oma. Als oma er is dan bestaat alleen zij op de wereld haha. Ik ben blij dat hun band zo sterk is. Liefde kan je nooit teveel krijgen toch?

Onze trouwringen waren klaar! Ze zijn gegraveerd en we mochten ze ophalen in Rotterdam. Om dit te vieren zijn we gelijk in de stad wezen dimsummen. Joepie!

Sushi was ook lang geleden dus we maakten er samen een date van. Lekker even met z’n tweeën uit eten. Rustig bijkletsen, rustig eten en rustig zitten haha.

Dit was mijn outfit die avond. Hoewel ik wel gek leek een leren legging te kopen in de zomer, kwam hij toch van te pas. In de avond koelde het flink af en werd het behoorlijk fris. Ons buikje rond gegeten en terug naar Ayumi en Masato.

Ik ben verliefd op mijn nieuwe tas! Gekregen van de allerliefste hubby to be. 😉 Ik heb jarenlang met mijn oude River Island tas gedaan tot hij helemaal versleten en goor was. Deze designertas van Valentino vind ik zo gaaf met studs en leer. Alsof hij voor mij gemaakt is.

Drukke tijden in het vooruitzicht. Morgen is Ayumi jarig en binnenkort vieren we een groot feest samen met Masato’s verjaardag. We hebben al een prachtige prinsessenjurk voor haar om aan te trekken. Masato’s outfit is ook bijna klaar. Heb er zin in! Fijne dag x. 🙂

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Kelly - Pluiskonijn.nl 24 augustus 2015 / 07:34

    Wat een leuke foto’s, en die toetjes allemaal woww! Mike zijn haar ziet er goed uit inderdaad, zal mij vriend ook leuk staan maar het is nu kort geschoren en het laten groeien is een hel volgens mij haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *