My life in pictures #72

Wat vind ik het elke week toch leuk om een nieuw persoonlijk foto-overzicht te maken. Mijn iphone trekt het aantal foto’s niet meer, maar hij doet het nog haha. Ondanks dat Ayumi laatst naar de kapper was geweest, had ik zelf haar pony een beetje geknipt. Kan prima toch? Doe je dat ook wel eens thuis?

Ik ben nog steeds super happy met mijn verlovingsring. Mike heeft echt smaak hoor. Sowieso heel lief dat hij het heeft laten ontwerpen en dat er een mooie (flinke) diamant opzit. Het was trouwens hoogtijd om mijn Sensationails opnieuw te doen. Het koraalkleurtje vind ik heel vrolijk voor de zomer.

We gingen in ondertrouw en vierden het daarna samen met ons gezin met veel lekker eten en een wijntje erbij. Uiteraard kon de sushi niet ontbreken.

Terugblik naar Londen. Janine van Pret a Pregnant stuurde mij deze leuke foto. Ik zie pas achteraf dat onze tops matchen.

Ik had een date met mijn bff’s. Heerlijk om er even uit te zijn. Juli is echt de maand vd goodlife. Duckface alert.

We gingen uit eten bij de Geisha Lounge in Breda. Echt een aanrader. Lekker eten, cocktails en onbeperkt toetjes! Yummieeee..


De avond was jong en we besloten op het terras een cocktail te drinken. Ouderwets bijkletsen en genieten.

Masato mijn lieve jongen. Mike was met hem naar de kapper geweest en het staat hem zo cute. In de laatste vlog van Daddy Sunday kon je zien hoe het gegaan was, zo’n eerste keer bij de kapper.

B-day time! We gingen op verjaardagsvisite en elk jaar is er traditioneel een uitgebreide barbecue. Ayumi en Masato zaten prima in het gras te chillen, te eten en te spelen. Na een tijdje zat iedereen op het gras haha. Het is ook zo gezellig.

Ik ging vorige week alleen op pad, want ik was te gast bij Vt Wonen. Voor deze gelegenheid gooide ik mijn haarextensions erin en een felle lipstick. 😉 Het was die dag bloedheet! Thank god for airco….

De opnames waren behoorlijk vertraagd dus maakte ik een tussenstop bij Starbucks. Normaal gesproken pak ik altijd de Caramel Frappucino. Dit keer probeerde ik de Java Chip versie met chocolade. Smaakte goed! Wat is jouw favoriete drankje bij Starbucks? Heb je aanraders?

De vlog zal binnenkort te zien zijn. De officiële video van Vt Wonen zal denk ik in September online gaan. Ik ben dol op deze tafel. Er zitten vakjes onder het tafelblad waar je allerlei spullen in kwijt kan. Ideaal.
Tussendoor vroeg iemand mij hoe ik ten huwelijk werd gevraagd. Ik vertelde hoe lief en origineel ik gevraagd werd en ik begon spontaan te janken… O MY GOD! Meen je dat nou?! Juist nu? Why? Ik leek wel een emotioneel wrak. Ik kon er echt niks aan doen, de emoties kwamen gewoon…. Achteraf wist ik hoe het kwam.
Ten eerste was ik ongesteld geworden (TMI) dus dan ga je hormonaal al eerder uit je dak, ten tweede ben ik ontzettend gelukkig en blij dat we eindelijk kunnen gaan trouwen na zoveel gebeurtenissen. Ik ben op een punt in mijn leven dat ik een volwassen vrouw ben, een gezin heb, doe wat ik leuk vind en optimaal van het leven geniet. I just had a moment okay? 😛

Aan het einde van de maand is Ayumi alweer jarig. Wat gaat het hard zeg. Drie jaar word ze. Voor je het weet mag ze naar de basisschool. Nu bedenken wat we gaan doen met haar verjaardag… Fijne dag allemaal! x

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

5 Comments

 1. Kelly - Pluiskonijn.nl 3 augustus 2015 / 07:10

  Wat een lief bekkie heeft Masato toch, en die stoere haartjes erbij ahh! Je lippenstift vind ik echt prachtig die je draagt in London, mooi fel kleurtje! En je mag best eens emotioneel worden toch dat is vrouw eigen;)

 2. Naomi 3 augustus 2015 / 09:18

  Wat een heerlijke week! Mooi die extensions maar je hebt van jezelf ook al zulk mooi haar! Alvast fijne verjaardag voor Ayumi!

 3. Anneleen 10 augustus 2015 / 17:01

  Wat leuk dat ze een woonkamer voor je gezin inrichten 🙂 ik ben benieuwd naar het resultaat!

 4. Nadia 10 augustus 2015 / 20:13

  Ahhh, Masato! <3 Stoer kapsel heeft hij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *