My Life In Pictures #7

IMG_3679

Ik heb het wandelen in het bos helemaal herontdekt. Heerlijk om even een frisse neus te halen in de buitenlucht. Ik heb een paar herfst foto’s gemaakt van alle prachtige kleuren.

IMG_3667

Selfie time.

IMG_3556

Wij eten thuis bijna wekelijks sushi. Het is simpel en gezond. Op instagram kreeg ik regelmatig een verzoek of ik hier een tutorial van kon maken. De laatste keer dat ik sushi maakte, heb ik het gefilmd voor jullie. Waarschijnlijk komt de How to: Sushi tutorial, volgende week online.

fab6

Vorige week had ik een leuk pakketje ontvangen met deze accessoires. Lekker over de top. Welk item vind jij het leukste?

DSC_0131

Samen met Mike ben ik naar de Fashion/Dance party geweest van CoolCat in de Hollywood music hall in Rotterdam. De dans show was indrukwekkend. CoolCat heeft een vrij jong publiek en we voelden ons opeens erg oud haha. Het was leuk om te zien. We waren op tijd weer thuis.

IMG_3794

Ayumi heb ik voor de verandering eens in een draagzak gedragen. Normaal gesproken heeft ze hier geen geduld voor en wilt ze er zo snel mogelijk uit. Deze keer vond ze het super leuk en ik ook. Voelde me echt een kangoeroe met mijn kindje voor mijn buik. Gezellig! Deze draagzak van BabyBjorn is ook erg makkelijk in gebruik. Zelfs ik wist hoe je deze moest gebruiken.

IMG_3553

In de Jamin spotte ik veel Amerikaans snoep. Ik ben er geen fan van, maar vond het wel een grappig plaatje zo met al die felle kleurtjes. Ken je trouwens dit snoepje nog? Een stroopsoldaatje heet het volgens mij. Jep, voel me weer oud.

IMG_3554

Thuis draag ik het liefst comfortabele kleding. Hier draag ik een joggingsbroek van de New Look  en het truitje is van de Zara. Ik probeer elke dag te bloggen. Soms gaat dat wat lastiger met een kleine thuis. Tussendoor maak ik foto’s, film ik en bewerk ik mijn tutorials.

IMG_3759

In de goodiebag van CoolCat zat deze glow in the dark zonnebril. Ayumi vind hem fantastisch. Gekke meid.

IMG_3817

De laatste week wilt Ayumi ‘s middags geen dutje meer doen. Als ik dan ga koken, zet ik haar even in haar stoeltje. Als ik terug kom van koken,  is ze al in slaap gevallen haha. Meestal laat ik haar een korte powernap doen en dan gaan we eten. Gelukkig waren het maar 2 dagen dat het gebeurde.

IMG_3823

Naast het bloggen, moeder zijn en huishouden, was er ook tijd voor een gezellige lunch met mijn vriendinnen. Heerlijk om even bij te kletsen. Bij Zus & Zo in Etten-Leur heb je smakelijke sandwiches.

IMG_3550

Tegenwoordig ben ik geïnspireerd om meer met fashion te doen. Ik heb veel kleding die ik bijna niet draag. Zo nu en dan probeer ik iets nieuws te combineren. Hier draag ik mijn leren laarzen van Diesel. Ben er heel blij mee, toch heb ik ze maar 4 keer gedragen in 3 jaar tijd…

IMG_3858

Als Mike thuis komt, vind ik het gezellig om voor mijn mannetje te koken. Verse pasta bolognese, met parmezaanse kaas, room en rucola. Hmmmm. Oja en een rosé erbij. Goodlife!

IMG_3944

Dezelfde avond heb ik een Mexicaance tortilla chips schotel in de oven gedaan. Zelfgemaakt ofcourse. Wij zijn echte lekkerbekken. We genieten van het leven.

IMG_3949

31 Oktober was het open dag voor verschillende pr bureau’s in Amsterdam. Hier bij Mooi Pr was er een heerlijk lunch. De showroom zag er gaaf uit met al die magazines aan de wand. Tussendoor kon je snoepen van de healthy yoghurt van Yoghurt Barn.

mooi19

De week daarna moest ik opnieuw naar Amsterdam naar het hoofdkantoor van Social 1nfluencers. Hier kreeg ik samen met andere youtubers een workshop. Dit was mijn Nail look of the day. Zwart met gouden glitters.

IMG_4190

Op instagram had ik een filmpje gepost, hoe het er van binnen uitzag. Als je me nog niet volgt, kan je het hier doen: www.instagram.com/Sunseeree

IMG_4194

Bij Starbucks heb ik mijn favoriete Frappucino gehaald met coffee en karamel. OMG dit is zoooo lekker. Maar goed dat er bij mij in de buurt geen Starbucks zit. Het is trouwens niet goedkoop. Deze Frappucino koste  €4,00.

IMG_4197

De volgende ochtend start ik met een gezond ontbijt met superfood. Magere kwark, stukjes banaan, gebroken lijnzaad, havervlokken en stukjes gedroogde vijgen. Te lekker en verantwoord. Als je meer gezonde recepten wilt terug zien op mijn blog, laat het me even weten in een comment. 😉

IMG_4210
x Liefs,

Sunseeree 

 

 

 

 

 

4 Comments

 1. Lotte 5 november 2013 / 19:28

  Dat je geen last van je rug krijgt met ayumi in de draagzak! Pfjoej moet er niet aan denken… Haha

  Gezonde recepten zijn zeer welkom! Vooral makkelijke snelle ontbijt lunch en tussendoortjes.. Oh diner eigenlijk ook wel.. Haha

 2. Amanda 7 november 2013 / 00:31

  Ik zou graag meer gezonde recepten willen zien. Leuk!

 3. zara 13 november 2013 / 22:19

  Wat een leuke outfit met je diesel laarzen! Ik zou ook graag gezonde recepten willen zien op je site 🙂

  Keep up the good work en veel succes met je site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *