My life in pictures #66

Hi lieve lezers! Hebben jullie nog wat leuks gedaan in het weekend of met vaderdag? Gisteren hadden wij lekker uitgebreid gegeten samen. Zoals elke maandag heb ik weer een nieuw persoonlijk foto overzicht.
Bijna elke woensdag wandel ik met de kids naar de markt hier. We kopen vers fruit, zo’n grote gegrilde kip aan het spit en natuurlijk kon een stroopwafel niet ontbreken.

Moet je kijken hoe gigantisch deze aardbei is. Stiekem wilde ik wel een chocoladefondue maken, maar de kilo’s zitten er zo weer aan als je niet uitkijkt..

Onlangs heb ik iets heel spannends gedaan. Ik ben op een consult geweest voor een borstvergroting! Het is echt een opluchting en een wens die eindelijk uitkomt voor mij. Ik heb er een blog over geschreven dus als je benieuwd bent naar mijn verhaal, klik dan op deze link.

Ik ontving een heerlijk pakketje met allerlei huidverzorgingsproducten. Uiteraard ga ik ze testen en komen ze binnenkort op Koalabeautymama.

Masato is zo’n schattig ventje. Mike heeft zijn haar iets korter gemaakt en het staat hem zo leuk! Hij is nu trouwens 9 maanden oud. Wat gaat de tijd snel zeg.

Voor de verandering zijn we naar de grote speeltuin gegaan in onze woonplaats. Vroeger toen ik klein was, had ik verschrikkelijke hoogtevrees. Nou, Ayumi lijkt het tegenovergestelde van haar moeder. Ze klimt overal op, kent geen angst en gaat van de hoogste glijbaan… Ze is denk ik een ninja vermomd als prinses.

Ik was uitgenodigd voor de Labee A Porter fashionshow in Rotterdam. Dit was mijn outfit voor die avond. De dresscode was: summer chique.

Wat was het een indrukwekkende show met alle modellen die de catwalk rockte. Het hele overzicht kan je hier lezen.

Ayumi was naar de peuterspeelzaal en Mike was vrij. We besloten gezellig naar breda te gaan en omdat de winkels nog niet open gingen, dronken we eerst een lekker bakkie koffie.


Na de koffie zetten we het ochtendfeestje gewoon door bij de V&D met een uitgebreid ontbijt en meer koffie. Masato vond het leuk om mee te gaan. We hadden een fruithapje van thuis meegenomen dus hij kon bij ons aan tafel schuiven.

Wat ben ik toch blij met ons gezin. Volgende maand zijn Mike en ik alweer 10 jaar samen! Wat een mijlpaal zeg. Wie had dat gedacht.

Bij oma was Masato aan het spelen met al z’n knuffels. Ayumi had vroeger geen oog voor knuffels en was meer aan het rennen en springen. Haar broertje is echter meer van de details en kijkt graag aandachtig naar dingen.

Bedankt voor het lezen. 🙂 Fijne dag en tot de volgende keer! x

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

8 Comments

 1. Dineke 22 juni 2015 / 08:14

  Ik blijf het zeggen: wat is Masato toch een schattig ventje! En dat klimmen en klauteren van Ayumi, soms zit je hart in de keel! Mijn dochtertje is ook zo’n waaghals. Wow je outfit, echt summer chiq!

 2. Florentine 22 juni 2015 / 13:21

  Wat een leuk weekje en wat een heerlijke food foto’s!
  Ik vind je blog erg leuk ♡

 3. Laura - Dagelijkse hap 22 juni 2015 / 14:02

  Je hebt zeker een leuke week gehad 😀 Die aardbei is zeker een joekel! Chocolade fondue is wel super lekker, maar ik voel me daarna altijd als een dikke Amerikaan haha

 4. Anneleen 30 juni 2015 / 20:13

  Die laatste foto van Masato is zo lief! Je ziet hem echt aandachtig kijken 🙂 wat wordt hij al een groot mannetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *