My life in pictures #58

Hi lieve lezers! Leuk weekend gehad? Ik heb de afgelopen tijd zoveel verschillende dingen meegemaakt dat ik eigenlijk niet wat wat ik ervan moet delen haha. Af en toe is het net een circus die niet stopt. Maar hé, saai is het in ieder geval niet.
Op de onderste foto waren we als gezin weer op pad richting familie. April is best een drukke maand. Wat mascara en wenkbrauwpotlood en je bent good to go!

Jullie weten wel dat ik bezig ben met de Fit Challenge. Die is trouwens bijna afgelopen.. Stiekem at ik onderweg een whopper van de Burger King en Mike vond het niet grappig dat ik daar een foto van maakte haha. Busted.

Masato met zijn lange zachte haartjes. Inmiddels heeft hij een korte coupe. Wat is het toch een schatje. Masato kan je gewoon verleiden met zijn ogen. Mama’s lieve jongen. Ik had hem op een handdoekje gelegd, want af en toe moet hij spugen.. Ik heb liever geen zure lucht op mijn bed. 😛

Mijn moeder verraste me met deze heerlijke chocolade hartjes van Australian. Te lekker. Ze zien er ook mooi uit.

Voor mij komen er regelmatig pakketjes binnen voor mijn blog, maar soms komen er ook pakketjes voor Ayumi! Zodra ze de postman opmerkt bij de deur, rent ze naar voren en staat ze te springen om het aan te nemen. De laatste keer deed ik de deur open en toen riep Ayumi heel  hard: Trick or Treaaaaat?! Uhm.. Ze kijkt teveel Halloween filmpjes denk ik. Over filmpjes gesproken, kennen jullie de film: Penguins of Madagascar al? Een leuke aanrader met hilarische pinguïns. We waren erg blij met deze verassing, want Ayumi kon thuis weer lekker kleuren en knutselen.

In de keuken was dochterlief aan het “koken”. Geef haar een pannetje, een lepel en wat water en je hoort haar niet meer. Buiten in de tuin vind ze het ook geweldig om met water te kliederen.

Bij oma thuis had ze een mooie tekening gemaakt met roze verf. Roze is echt haar ding. Hoe bedoel je meisje-meisje?

Outfit foto. Ik draag graag stoere items. Mijn favoriete fashion item van het moment is mijn groene bomber jack van Topshop.

We hebben de trouwlocatie vastgelegd en onze datum bepaald voor de bruiloft! Oh, zo spannend. We hebben er ontzettend veel zin in en mogen nu wegdromen en leuke dingen gaan plannen. Ik heb er een blog over geschreven. Benieuwd? Lees ‘m hier.

Hoofdzakelijk eet ik gezond en schep ik 1 keer op. Soms heb ik geen zin om te koken en neemt Mike eten mee. Surinaams is onze favoriet. Niets nieuws haha.

Rondje hardlopen. Het is heerlijk even in de buitenlucht. Alleen merk ik dat ik vaker last heb van mijn heupen en rug. Hardlopen is nogal blessure gevoelig en ik ben bang dat ik toch iets verkeerd doe? Ik doe wel een goede cooling down en ren niet te snel. Ik probeer het nu af te wisselen met snelwandelen. Als de dorpsgek zo hard lopen als je kan. Zie je het voor je..

Tijd om het speelgoed van Masato in een sopje te doen. Al dat kwijl gaat stinken en het is gewoon hygiënisch om het schoon te maken.

Mijn moeder was naar de markt geweest en kocht vers fruit voor een gezonde snack. Het ziet er zo kleurrijk uit. Yum! Als ik de kans heb, werk ik vooruit zodat ik niet hoef te stressen als ik geen artikel heb staan.

Een smal straatje in Alkmaar. Altijd leuk om een rondje te lopen door mijn oude stad. Ik ben er toch opgegroeid. Elke keer lijkt er wel iets te veranderen. Winkels komen en gaan.

Bij River Island scoorde ik dit toffe shirt met de tekst: Me, Wrong? Never! Vond ‘m grappig dus had ‘m gekocht. Mike vond het typisch iets voor mij.

Thuis maakte ik een frisse salade met gestoomde vis en zoete aardappel. Nice and healthy! Het is een kwestie van een balans vinden tussen lekker snacken en bewust eten.

Afgelopen vrijdag liet ik mijn derde tattoo zetten! 😀 Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Woensdag is hier een vlog van te zien.

Hebben jullie nog iets leuks of bijzonders meegemaakt? Er komen binnenkort trouwens nieuwe beauty goodies op mijn blog. 🙂 Van onder andere No7, Smashbox en haarverzorging. Fijne dag!

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Lena 20 april 2015 / 21:22

    Wat een vette tattoo zeg!! En ook een heel leuk shirt!Ik vind het zelf ook altijd leuk om eens te gaan shoppen in Eindhoven.Het is altijd leuk om weer even ‘terug’ te zijn!

  2. Anneleen 24 april 2015 / 21:07

    Ik vind je nieuwe tattoo zo mooi, Suns! En yummie, dat bordje fruit ziet er lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *