My life in pictures #57

Hi lieve lezers! Leuk weekend gehad? Het warme lente weer komt eraan of is zelfs al geweest. Vooral hier in Brabant is het super aangenaam. Weer een leuk excuus om nieuwe kleding te shoppen toch? Kijk mee naar een nieuwe My life in pictures. 🙂

Meestal eet ik dagelijks een speltbroodje met een omelet van 3 eieren waarvan 1 eidooier en 2 handjes spinazie. Breng het op smaak met wat peper, zout en knoflook. Eet smakelijk.

s’ Ochtends zie ik altijd het resultaat van het sporten. Ik werd wakker met een bijna platte buik. Yeah! Hoop dat ik het volhoud en een bikini lichaam kan krijgen.

Ik gooide een paar appels, wortels en spinazie door de slow juicer. Het resultaat? Een mega gezonde sap. Bizar hoe groen het was. Ayumi vond het heerlijk..

Mijn lieve bff May was jarig en we gingen uit eten in Breda. Altijd gezellig om met de meiden bij te kletsen. Wijntje erbij. Genieten!

Op My Fashion Mom plaats ik regelmatig nieuwe outfits. Op Koalabeautymama liet ik een overzicht zien van al mijn fashion outfits. Nog niet gezien? Check ‘m hier.

Oh deze lipstick van Smashbox is zo mooi hè. Mike verraste mij ermee en ik draag ‘m bijna dagelijks met veel plezier. Ik heb er een reviewover geschreven met swatches uiteraard. Een aanrader!

Yeaah. Mijn jasje van Topshop was binnen gekomen!

Dit is ‘m dan. Ik ben echt verliefd op dit groene bomberjack. Mijn moeder droeg ze vroeger al en toen vond ik ze al stoer. Nu ben ik zelf mama en nu draag ik ‘m.

We gingen met Ayumi naar Amsterdam voor een event van Fisher Price. Selfie.

Ayumi vond het theesetje wel interessant.

Bij Fisher Price kregen we een lekkere lunch. Uiteraard was er ook gedacht aan de kinderen.


Tony chocolade. Is dit nou gehyped? Op zich wel oké, maar niet om naar de supermarkt toe te rennen. We kregen een presentatie en Ayumi had buiten een activiteit door de tuin. Eerlijk gezegd was dit niet zo boeiend voor de kleine kindjes. Ja, de plantjes uit de aarde trekken. Maar die onthouden echt niet wat voor plantjes het allemaal waren.. Het geduld bij Ayumi was snel op.

Deze foto vind ik zo leuk van Ayumi en mij.

File. Tussendoor even naar de Burger King. Whopperssss.

In de goodiebag zat een Barbiepop en babyspeelgoed van Fisher Price. Leuk voor de kids.

Gekkigheid in de ochtend. Soms houd ik gewoon een pyjamadag hoor. Ayumi niet. Die wilt altijd een mooie jurk aan. Onze prinses.

In de wachtkamer bij de ziekenhuis. Ik ging voor een controle van mijn Mirena spiraal. Benieuwd naar mijn ervaring? Ik heb een 2e update geschreven over mijn bijwerkingen etc.

Ayumi had op de peuterspeelzaal een ei voor Pasen geknutseld. Ze was er trots op en oma mocht haar eerste knutsel hebben.

Natuurlijk gingen we dit jaar ook traditioneel paaseieren zoeken in de tuin. We hebben echt genoten van de paasdagen en van al het lekkere eten.

Hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in ons leven. Volgende week is er weer een nieuw foto overzicht. Fijne dag! xx 🙂

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

4 Comments

  1. Anneleen 13 april 2015 / 10:47

    Gezellige foto’s! En wat fijn dat Ayumi lekker paaseitjes heeft kunnen zoeken, volgend jaar kan Masato ook volop mee doen! 🙂

  2. Anouk 13 april 2015 / 21:27

    Wat een leuke foto’s!! Gezellig dat Mike en Ayumi mee gingen naar het event

  3. Liset - Beautydagboek 14 april 2015 / 08:23

    Wat een gezelligheid! Leuk dat Ayumi mee mocht naar het event. Het theesetje is hier ook favoriet :). En wat ziet je buik er goed uit, you go girl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *