My life in pictures #53

Opeens was hij daar: mijn mugcake verslaving. Een “ontbijtcake” die je binnen 5 minuten maakt en onwijs lekker is. Ik maakte voor de eerste keer een simpele versie. In onze laatste vlog maakte ik deze mugcake samen met Ayumi. En vrijdag zie je het recept van de mugcake met onder andere superfoods en bosbessen. Yum!

Even een rondje om met de kids. We doen meestal een tocht door de buurt en komen voorbij allerlei kleine speeltuintjes. Masato ligt trouwens niet meer in die “reiswieg”, maar in de buggy versie? Klinkt niet logisch. Al die benamingen voor allerlei verschillende kinderwagens, buggy’s, je wordt er toch gek van? Anyways.. hij zit nu in een ander zitje en dat bevalt prima. Hij paste niet meer in die andere.

Liever doe ik zelf even snel boodschappen. Ayumi wilde graag naar buiten dus ik besloot haar even mee te nemen naar de supermarkt. Mike was thuis met onze babyboy.
Ze zag meteen de kleine winkelkarretjes en natuurlijk mag ze als “grote” meid meehelpen met de boodschappen.

Het enige wat ik niet zo relaxed vind, is dat Ayumi denkt dat de supermarkt 1 grote snoepwinkel is waar je alles mag pakken. En dan bedoel ik niet alleen pakken, ook gewoon een chocolade paashaas pakken en een hap eruit nemen. En die daarnaast, en die daarnaast.. Oh KOEK! Oooh dit, Oooh dat! Vervolgens ren ik haar achterna, want ze regelt zo een hele picknick voor haarzelf..

Spot je de paashaas al? Ze had die te pakken gekregen en ja, ik kan die niet met scheuren erin terugzetten. Die ging mee naar huis. 😛

Regelmatig krijg ik leuke vragen van jullie via Instagram, mijn blog of Youtube. Ik had een nieuwe Q&A met vragen over mij, ons gezin en over onze bruiloft. Heb jij ‘m al gezien?

Mijn outfit om te hardlopen. De leggings van Nike zitten goddelijk. Echt een aanrader om in te sporten. De stof zit lekker stevig dus je benen dansen niet elke richting op als je loopt.

Voor het avondeten had ik blokjes kip gewokt met cashewnoten, verse spinazie en zoete aardappel.

Elke woensdag is mijn Fit Challenge les en dronk ik nadat ik terug was van de sportschool, een eiwitshake.

Soms verbaas ik me echt over Masato’s wimpers. Hoe kan het nou dat ze zo lang zijn? Niemand van ons heeft dat. Wel uniek. Hij heeft het niet van zijn mama.

Van Ayumi kreeg ik dit schattige bloemetje. Kan niet wachten tot het weer nog warmer wordt. Heb zin in het mooie lenteweer!

Vorige week vrijdag had ik 2 toffe events in Amsterdam van Carmen Beauty en Netflix. Als je het leuk vindt kan je woensdag een kijkje nemen op mijn blog, want dan staat er een nieuw foto overzicht online en een vlog van deze dag.

Fijne week allemaal! Hebben jullie nog wat leuks in de planning? Wij gaan onze trouwlocatie weer bezoeken. 🙂

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

3 Comments

 1. Anneleen 16 maart 2015 / 15:56

  Wat een mooie wimpers heeft Masato! Kan me voorstellen dat zo boodschappen doen niet echt vooruit gaat maar het lijkt me toch wel heel schattig hoor 🙂

 2. Marrit 17 maart 2015 / 08:28

  Oef boodschappen doen met zo’n snelle dame lijkt me behoorlijk lastig…hoe leer je het pakken van lekkernijen af zonder dat ze het niet meer leuk vind om boodschappen te gaan doen…?! misschien thuis naspelen en oefenen dat je iets pas mag gebruiken na het betalen?
  Leuk weer om je foto’s te bekijken, zie al regelmatig een lekker lentezonnetje voorbij komen!

 3. Siham 19 maart 2015 / 12:20

  Leuke foto’s en ziet eruit al een geslaagde week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *