My life in pictures #50

Hi lieve lezers! Ik knal nu even een nieuwe My life in pictures eruit, want ik heb behoorlijk drukke dagen achter de rug gehad. Voor dat onze kids wakker worden, kruip ik dus een moment achter de computer haha.

Ayumi had van haar oma een mooie roze fiets gekregen met zijwieltjes. Inclusief roze mandje. Echt schattig. Nu alleen nog wat die glimmende slierten aan het stuur. Ze heeft er al een paar rondjes op gereden.

Samen met mijn bff waren we van plan om outfit foto’s te maken voor mijn Fashion Blog. Ik was mijn kast aan het doorspitten voor toffe setjes.

Jep, hier in Brabant is het Carnaval hoor! Zelfs in het park is een spoor achtergelaten van confetti.

Omdat ik zo’n fanatiekeling ben 😛 heb ik laten zien hoe je burpees moet doen. Ze zijn echt vreselijk, maar goed voor je conditie. Vond dit wel een grappig plaatje.

Mike had lekker gekookt. Zalm uit de oven met verse kruiden, nasi en gewokte spinazie met kipstukjes. Wat ben ik blij dat ik een vent heb die kan koken. 😀

Precies in de Carnavalsperiode kregen wij een leuk pakketje binnen voor Ayumi. Nu had ze toch nog een coole outfit. Onze prinses als de Gelaarsde Kat. We hebben ‘m nu verstopt op zolder, want anders wilt ze het elke dag aan.

Time to hit the gym! In de avond train ik meestal. Ik probeer 5 keer per week te sporten. Vandaag begint de derde week van de Fit Challenge.

Boodschappen doen hoort er ook bij. Kan je de gezonde dingen spotten? En de niet zo gezonde dingen die voor Mike zijn? Die superfoods zijn ontzettend duur zeg.. Is gewoon niet leuk meer om te kopen.

Selfie met mijn lieve kleine man. Masato is een rustige jongen. Lijkt veel op zijn mama en Ayumi lijkt veel op haar papa.

Ojee, een sprongetje?! Gelukkig merken we er weinig van. Vannacht heeft hij doorgeslapen tot 19:30 uur! Ik was als eerste wakker van iedereen.

Wat groeit onze babyboy snel! Hij kan zijn mama altijd heel verliefd aanstaren. Dat deed hij al toen hij een mini baby was.

We hebben mooie dagen gehad met aangename temperaturen. Heerlijk om dan met de kindertjes naar buiten te gaan. Dochterlief had bloemetjes voor mij geplukt.

Het zonnetje scheen en opeens zagen we onze schaduw. Voor anderen misschien een gekke foto met rare vormen, maar voor mij een bijzonder moment. Ik zie mezelf opeens staan, hand in hand met een klein kindje. Onze dochter. Daarnaast til ik Masato in een draagzak. Het is elke dag een zegen om zo’n liefdevol gezin te hebben. Natuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn, maar ik zou niet anders willen.

Selfie!

In de ochtend mocht ik van Ayumi beneden een dutje doen. Ze legde op grond een Hello Kitty kussentje en dekte me toe met een dekentje. Truste mama! Zo lief van haar. Ze is nu al zo zorgzaam.


En toen was het alweer maandag. Wat gaat de tijd snel. Ik eet snel mijn ontbijt op, want ik ga zo straks richting Amsterdam voor een interessante workshop. Ik ga ploggen. 🙂 Fijne week!

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

3 Comments

  1. Anneleen 23 februari 2015 / 08:51

    Oh dat fietsje van Ayumi ziet er zo schattig uit! Lukt het fietsen al een beetje? 🙂 wat is Masato toch een lief en mooi mannetje, wauw! Veel plezier in Amsterdam vandaag! Ik kijk al uit naar je plog!

  2. Dineke 23 februari 2015 / 19:00

    die haartjes van Masato echt zo schattig! volgens mij is verkleden echt een fase want hier loopt nog zo’n troelaatje die het liefst de hele week in dr Mega Mindy pak loopt. Wat knap zeg dat je 5 keer per week gaat proberen te sporten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *