My life in pictures #20

Nummer 20 alweer van My life in pictures. Soms vergeet ik gewoon foto’s te maken, maar deze keer heb ik teveel foto’s om te delen haha. Extra foto’s vandaag dus. Van de week heb ik een leuk pakketje binnen gekregen van Make-up Studio. Voor mij is het echt ontspanning om lekker bezig te zijn met bloggen. Het leukste vind ik de producten testen en om de foto’s te maken.

IMG_9266

In de ochtend was ik al flink aan het bakken. Ik heb een boerencake gemaakt en een beetje gemixt met chocolade. Yum!

Tja, de boodschappen moeten ook gedaan worden. Het eerste wat Ayumi riep toen we binnenliepen was: Lidlkoekoe? Dat betekent koek of iets anders lekkers wat ze ziet. Arrghhh.. Oke, verder winkelen. Buk ik net om wat drinken te pakken, zie ik Ayumi met kinderappelmoes in haar handen. Met een blij gezicht zit ze ermee te zwaaien. Begint het nu al? Ik heb het met moeite uit haar handen gepakt. Die kinderappelmoes is belachelijk duur. We zijn verder gelopen.

‘S middags gingen we naar de verloskundige. Ik ben inmiddels 25 weken zwanger en ga regelmatig op controle. Ayumi vermaakt zich prima in de wachtkamer.

Mijn moeder bleef logeren dus heb ik een gezonde maaltijdsalade gemaakt met onder andere feta, olijven, gemengde sla, paddestoelen en aardappeltjes.

Mike heeft de smaak te pakken. Hij is tegenwoordig behoorlijk fanatiek om thuis cocktails te maken. Denk aan Mojito’s en Margarita’s. Helaas mag ik niet proeven, maar zo te zien begint hij pro te worden haha.

Laatst maakte ik een DIY chocolademasker. Wat was dat fijn zeg! En lekker hmm. Mike was zo spontaan om met mij mee te doen. Daar hoort een gekke selfie bij toch?

Ik ben dol op mijn nieuwe lipstick van Catrice. Dit is de kleur “Princess Peach”. Een vrolijke oranje kleur die perfect is voor de zomer.

Ayumi heeft nu maat 92. Wat ik als moeder ge-wel-dig vind, want ze kan nu veel meer leuke kleding aan. Ik moet mezelf echt beheersen in de H&M. Deze keer had ik een Outfit of the day gemaakt van haar. Ze is zo cute met die grote strik in haar haren. Dan ben ik als ouder heel trots.

Deze My life in pictures eindig ik met Ben & Jerry’s ijs. Wie houdt er nou niet van chocolade? Als ik er aan denk krijg ik al trek. 😛 Ik probeer overigens niet veel te snoepen tijdens mijn zwangerschap. 

x Liefs, 

Sunseeree 

Volg me ook opInstagram ♥ Facebook Bloglovin

4 Comments

 1. Judith 9 juni 2014 / 14:21

  Heerlijk weekje heb je achter de rug, zo te zien. En wat vliegt de tijd zeg, 26 weken zwanger alweer! Ayumi zag er echt heel cute uit, haar knappe kopje en die combinatie van pony&strik. Logisch dat je trots op haar bent!

 2. Madelon 11 juni 2014 / 23:50

  Wat een heerlijk weekje heb je achter de rug. Kijk altijd uit naar je video’s , vind ayumi echt zo schattig om te zien. Die grote strik staat haar ook super!
  Liefs x

 3. Wendy 13 juni 2014 / 16:45

  Je hebt alle reden om trots te zijn op je dochter. Wat een mooi meisje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *