My life in pictures #17

Vandaag een extra lange editie van My life in pictures. We waren met de auto op reis naar familie. Onderweg besloten we 2 caramel coffee frappucino’s te halen bij Starbucks. Best prijzig, maar we mogen onszelf best een keer verwennen toch?

Normaal gesproken ben ik niet dol op pizza. De diepvries pizza van Dr.Oetker vind ik wel erg lekker. Deze pizza Funghi besloot ik spontaan in de oven te bakken en heb ‘m helemaal zelf opgegeten. Dit was trouwens de eerste keer dat ik geen schuldgevoel kreeg na zo’n vette hap. Haha het was heerlijk. Ik haal de schade wel weer in na de zwangerschap. 😛

Samen met Mike mijn husband to be, hebben we een trouwlocatie bezocht. Het was een prachtig kasteel met een groen landgoed en een romantische omgeving. We krijgen zeker de trouwkriebels van dit bezoekje. Mike was goed voorbereid met een speciale map waar we alle informatie etc. in konden bewaren.

Cupcakes gaan er altijd in. Ze zien er zo mooi uit! Om op te eten. Helaas zagen ze er mooier uit dan dat ze smaakte.

Vroeger toen ik ongeveer 15 jaar was, kocht ik mijn eerste merktas van Evisu. Evisu is een Japans merk en was toen razend populair. Vroeger.. jep *ik-voel-me-oud-momentje*. Het was een schoudertas met jeansstof en roze logo’s erop. Vriendinnetje May kwam toevallig met een soortgelijke tas aanzetten! Een schattig klein tasje die precies bij Ayumi past. Wat leuk zeg. Nu heeft onze dochter haar eerste echte tas. Brengt leuke herinneringen naar boven.

Thuis lag er een pakketje met nieuwe Robijn wasverzachters op me te wachten. Ben benieuwd hoe ze zullen ruiken.

Tussendoor snel een unboxing opgenomen voor mijn Mama kanaal op Youtube. Dit is mijn eerste zwangerschapsbox. Het filmpje staat inmiddels online.

Deze week stond er voor de verandering Hollandse pot op het menu. Simpel hè. Aardappelen, groente en een gehaktbal in jus.

Ayumi ging met Mike en oma mee shoppen voor nieuwe slaapkamermeubels. Ze kwam een gigantische Nijntjeknuffel tegen die ze telkens zat te knuffelen. Zo schattig! Helaas was Nijntje een duur kreng. Voor meer dan 100,00 Euro lieten we ‘m gewoon staan. Zonde dat knuffels zo duur moeten zijn tegenwoordig.

Eerst had ik een fase dat ik alleen maar smoothies wou maken. Nu ben ik fan van homemade milkshakes. Het is zo simpel! Ik zal er wel een apart artikel van maken binnenkort. We hebben gezellig een shake gedeeld.

Dit jaar hebben we voor het eerst Pasen gevierd met Ayumi en familie. De tafel was mooi gedekt en we hebben buiten eitjes gezocht. Ons buikje hebben we in ieder geval rond gegeten. 

Hebben jullie Pasen gevierd? 

x Liefs,

Sunseeree

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *